Eurovisiekandidaat voor België, dit is wat we tot nu toe weten

Eurovisiesongfestival Duncan Laurence
Instagram songfestival.avrotros

Voor velen lijkt het misschien nog ver, maar het is sneller mei dan je denkt. Want dan gaat het Eurovisiesongfestival door bij onze noorderburen in Rotterdam. Maar wie gaan wij sturen voor het liedjesfestijn?

Eurovisie gaat volgend jaar door in Rotterdam, dat is een feit. Het lijkt misschien nog wel een tijdje, maar toch doen er al verschillende geruchten de ronde, want wie gaat België vertegenwoordigen op het Songfestival?

Wat weten we tot nu toe?

Wat we tot nu toe al weten is dat het de beurt aan de VRT is. Zij mogen kiezen wie ze willen sturen naar het Eurovisiesongfestival. Het enige wat de openbare omroep gelost heeft tot nu toe is dat het iemand zal zijn die al heel wat bekendheid heeft én een internationale uitstraling.

Natalia

Wij gokken dat het dus niet om een artiest gaat die amper in de spotlights staat. Daarom vermoeden we ook dat Natalia één van de kanshebbers is om ons land volgend jaar te vertegenwoordigen in Rotterdam.

Natalia
Facebook Natalia

Natalia heeft een internationaal gehalte met haar engelstalige nummers. In België scoorde ze doorheen de jaren dan ook verschillende nummer één hits.

Een goede kanshebber dus, maar er is wel een feit dat vraagtekens oproept bij haar eventuele deelname. Momenteel is de Kempische zangeres zwanger. De baby is uitgerekend voor maart volgend jaar. Dat wil zeggen dat de zangeres een dikke maand de tijd heeft om zichzelf op te krikken voor een duizelingwekkende show in Rotterdam.

Vanavond maakt de VRT tijdens het programma Vandaag bekend wie de nieuwe kandidaat wordt voor het Eurovisiesongfestival in Nederland. Wij zijn even zenuwachtig voor de uiteindelijke bekendmaking.

Gesponsorde artikelen