‘Everything Everywhere All at Once’-aanzoek gaat viraal op TikTok

Het gebeurt wel vaker dat een huwelijksaanzoek viraal gaat, maar het nieuwste virale aanzoek op TikTok willen we jullie niet onthouden. Het gaat namelijk om een aanzoek waarbij een man zichzelf en z’n vrienden op hilarische wijze in de film Everything Everywhere All at Once monteerde.

De film Everything Everywhere All at Once werd de grote winnaar op de Oscars eerder deze maand. Daarom speelt de film nog steeds in verschillende filmzalen, maar een heel bijzondere vertoning van de film gaat nu viraal.

Anniething Anniewhere All at Once

Daniel Le (@danyo_le op TikTok) besloot namelijk om zijn vriendin Annie ten huwelijk te vragen met behulp van de film. Hij huurde daarvoor een cinemazaal af die hij vulde met hun vrienden en familie. Maar wanneer de film startte, werd al snel duidelijk dat het niet om de gewone film ging.

Regisseurs Daniel Kwan en Daniel Scheinert, kortweg The Daniels, kregen namelijk het gezelschap van nog een Daniel in deze vertoning. Daniel Le monteerde namelijk zichzelf en verschillende vrienden van het koppel in de film. Na enkele scènes na te spelen, volgde er een filmpje met boodschappen voor Annie. Het ging daarbij om boodschappen van haar vrienden en familie. Op het einde verscheen een speciaal aangepaste filmposter met de titel Anniething Anniewhere All at Once.

Vervolgens ging Daniel op één knie om Annie ten huwelijk te vragen. Daarbij gebruikte hij ook de – nu al legendarische – zin: “As long as I get to do laundry and taxes with you“. Annie zei uiteraard “ja” en het originele aanzoek gaat nu viraal op TikTok met al meer dan 1,7 miljoen views.

Bekijk hier het virale aanzoek van Daniel:

@danyo_le Theater proposals been done before but hopefully not an EEAAO version LOL 👀 @a24 #everythingeverywhereallatonce #oscarmovie #bestactor #movieproposal #proposal #proposalvideo #movietheater #eeaao #oscars #marriageproposal #engagement #kehuyquan #jamieleecurtis #michelleyeoh ♬ In Another Life – Son Lux

Bekijk hier ook de making-of:

@danyo_le Replying to @myguyl Some more behind-the-scenes and her reaction! Part 1 here ->@danyo_le #eeaao #proposalvideo #theaterproposal #movie #movietheaterproposal ♬ original sound – Daniel Le
Meer
Lees meer...