Je kan nu memorabilia van ‘Everything Everywhere All at Once’ kopen, waaronder de hotdogvingers

De film Everything Everywhere All at Once wist dit jaar de meeste oscarnominaties te veroveren. De film van regisseurs Daniel Kwan en Daniel Scheinert heeft verschillende opvallende rekwisieten en kostuums en enkele daarvan worden nu geveild.

Everything Everywhere All at Once was zonder twijfel een van de populairste films uit 2022. De absurde film speelt zich af in verschillende universums en zit vol knotsgekke gebeurtenissen. Toch bezit de film ook voldoende diepgang om ook opgemerkt te worden door de Oscars. Zo kreeg de film elf nominaties waaronder eentje in de belangrijkste categorie, die voor Beste film.

Everything Everywhere All at Once

De Amerikaanse film Everything Everywhere All at Once vertelt het verhaal van de Chinees-Amerikaanse Evelyn Quan (Michelle Yeoh). Zij baat een wassalon uit samen met haar echtgenoot Waymond Wang (Ke Huy Quan). Wanneer Evelyn en Waymond onderzocht worden door de IRS, verandert Waymond plots in Alpha-Waymond. Hij stelt Evelyn voor aan verschillende parallelle universums.

In die verschillende universums komt Evelyn telkens oog in oog te staan met alternatieve versies van zichzelf en de mensen die ze kent in haar leven. Het ene universum is daarbij al wat absurder dan het andere.

Veiling

Verschillende rekwisieten en kostuums uit de film worden nu geveild door het productiehuis A24. Het gaat daarbij onder andere om de steen met oogjes, Waymonds fanny pack en het Elvis-kostuum van Alpha-Joy Jobu. Maar onze persoonlijke favoriet zijn zonder twijfel de hotdoghanden van Evelyn uit het hotdoguniversum.

De opbrengst van de veiling gaat naar drie goede doelen: Asian Mental Health Project, Laundry Workers Center en Transgender Law Center. De items zijn ingedeeld in drie groepen, waarbij de opbrengst van elke groep naar een specifiek goed doel gaat. Je kan vanaf donderdag 23 februari om 18 uur Belgische tijd beginnen bieden. Wie op donderdag 2 maart 2023 het hoogste bod heeft, zal het item kunnen kopen.

Bekijk hier nog eens de trailer van Everything Everywhere All at Once:

Meer
Lees meer...