Left Right
scrollTop top

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ maakt kandidaten bekend en er is een oude bekende van ‘Temptation Island’ bij!


‘Ex On The Beach: Double Dutch’ maakt kandidaten bekend en er is een oude bekende van ‘Temptation Island’ bij!

Na de finale van ‘Temptation Island’ gaan we niet lang moeten wachten op onze nieuwe verlaving want op 6 mei begint ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ opnieuw. MTV maakte vandaag de kandidaten bekend en daar kennen we er toch al zeker eentje van.

Wie dacht dat Temptation Island marginaal is, heeft waarschijnlijk nog nooit naar Ex On The Beach: Double Dutch gekeken. In deze hoogmis der overspel, marginaliteit en unfinished bussiness worden acht singles op een tropisch eiland gedropt waar hun exen één voor één aanspoelen. Drama verzekerd! Nadat MTV eerder al een korte teaser bekendmaakte, zijn er nu de kandidaten. En daar zit iemand bij die ongetwijfeld wel een belletje doet rinkelen.

Alex

Je had hem waarschijnlijk herkend aan zijn reflecterende gebit, en ja, Alex van het vorige seizoen van Temptation Island zal deze keer de vrouwen op Ex On The Beach: Double Dutch proberen te verleiden.

Alex “Ik ga vieze dingen doen met je meisje” Maas heeft momenteel zijn eigen fitness, of sportschool zoals dat dan heet in Nederland, waar hij zijn klanten “beach-ready maakt”.

Hij is naar eigen zeggen een echte alfaman. Hij gaat zelfs zo ver dat hij beweert dat alle mannen spontaan hun vriendin vastgrijpen wanneer ze hem voorbij zien lopen. Hij is bovendien niet vies van meerdere vrouwen op hetzelfde moment daten en door die meervouden heeft Alex vorig jaar de kaap van de 300 bedpartners gehaald, dus exen genoeg om aan te spoelen op het strand in Thailand.

MTV

Jorden

De tweede single is Jorden. Hij woont in het Nederlandse Amstelveen en noemt zichzelf de ultieme playboy.

Zijn hobby? Elke vrouw die hij tegenkomt voor zich proberen winnen. En daar slaagt hij verbluffend goed in, want de Nederlander heeft naar eigen zeggen al met maar liefst 400 vrouwen de lakens gedeeld.

Gelukkig is Jorden wel zo vriendelijk om zijn kennis met de andere mannen te willen delen. Charmant!

MTV

Roy

De eerste Vlaming is Roy. Deze 25-jarige Limburger is er, net zoals alle andere mannen op Ex On The Beach, van overtuigd dat hij de beste verleider is. Zijn levensmotto luidt: “Ge zijt geen player als ge echt goed erin zijt”. Wat hij daar precies mee wil zeggen, weten we niet, maar het zal er wel op neerkomen dat hij alle vrouwen in zijn bed kan krijgen.

Roy heeft een hekel aan liegende mensen en bad-hair-days. Maar hij is vooral een moederskindje. Zijn mama blijft zijn nummer één, die ontbijtjes maakt voor élke vrouw die bij Roy blijft slapen. Roy omschrijft zichzelf als een wereldverbeteraar, al heeft hij al veel meisjes boos gemaakt die zich “gebruikt en geplayed” voelden. Ai ai.

MTV

Nico

De laatste mannelijke vrijgezel is Nico. Deze 23-jarige partyboy woont in Brasschaat en omschrijft zichzelf als flirterig, sportief, ijdel en als een feestvierder. De perfecte eigenschappen voor een deelnemer aan Ex On The Beach: Double Dutch.

Nico’s exen zullen ongetwijfeld voor drama zorgen. “Meestal na een onenightstand laat ik niets meer van mij horen. Dus die zoeken dan ruzie als die mij zien.” Ook hij date geregeld verschillende vrouwen op hetzelfde moment, dus de kans is groot dat ook zijn exen onderling nog wel een eitje met elkaar te pellen zullen hebben.

MTV

Elodie

Uiteraard zijn er ook vrouwen op Ex On The Beach: Double Dutch. De eerste is Elodie uit het Nederlandse Den Haag. Deze 23-jarige schone heeft naar eigen zeggen geen filter en zegt alles wat ze denkt.

Wanneer ze dronken wordt, krijgt ze kleptomane trekjes. Zo komt Elodie weleens thuis met een bloempot of tuinkabouter. Haar type? Jordi van het vorige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. “Ik ben bij iedere aflevering bijna van mijn stoel gegleden toen ik hem zag hoor.” Bedankt voor deze bijdrage, Elodie. Maar zoals dat gaat op EOTBDD zit de kans erin dat we Jordi dit seizoen terugzien.

MTV

Channah

De tweede dame die de mannen het hoofd op hol zal brengen, is Channah. De Amsterdamse heeft een imposant lijstje met exen, waarop ook enkele Bekende Nederlanders terug te vinden zijn. Er kan dus weleens een bekend gezicht aanspoelen in Thailand.

Channah werkt als eventplanner en make-up artieste, maar ze droomt ervan om pilote te worden. Channah zegt vaak meteen wat ze denkt en realiseert dan, wanneer het al te laat is, dat ze misschien toch wat vriendelijker had moeten zijn. Ze wordt aan een sneltempo verliefd en hoopt dan ook dat ze de ware liefde tegenkomt in de villa van Ex On The Beach: Double Dutch. Maar da’s nu . niet echt de plaats waar je dat kan verwachten.

MTV

Lie

We moesten twee keer kijken, want nee, dit is niet Pommeline, maar de 24-jarige Lie. De getatoeëerde blondine woonde een aantal jaren in L.A.

Al op haar veertiende wist ze dat ze zich vol wou laten tatoeëren. “Enkel de voorkant hou ik vrij, want dat is hetgeen dat iemand vrouwelijk maakt.”

Lie belooft voor heel wat drama te zorgen, want ze omschrijft zichzelf als sexy, cute en psycho. Verder haat ze het om afgewezen te worden en is ze een controlefreak en jaloers wanneer ze verliefd wordt. Gevaarlijke combinatie op Ex On The Beach.

MTV

Jamecia

De laatste vrijgezelle dame is Jamecia. (Ja, écht Jamecia) Deze 27-jarige exotische schoonheid runt samen met haar zus een beautysalon in Gent. Ze drinkt graag eens een glaasje en dan wordt ze handtastelijk en flirterig. En als er nu iets is waar er op Ex On The Beach: Double Dutch meer dan genoeg van is, dan is het wel alcohol.

Jamecia is dus een flirterige jongedame, die geen schaamte kent. Zo is haar grootste droom model staan voor Playboy.

Haar droomman? Alex! Wij weten dus al op wie Jamecia haar pijlen zal richten.

MTV

Bekijk hier de eerste acht singles in beweging:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…