Ezra Miller krijgt contactverbod met 12-jarig kind opgelegd

The Flash-ster Ezra Miller (29) heeft een contactverbod gekregen na een incident met een moeder en haar 12-jarige kind. De acteur zou na een spelletjesavond gedreigd hebben met een wapen en “ongepaste interesse” vertoond hebben in het kind. Dat meldt The Daily Beast. Miller kwam de laatste tijd al een paar keer in opspraak omwille van problemen met het gerecht.

De juridische problemen van acteur Ezra Miller blijven zich maar opstapelen. Zo werd die eerder dit jaar twee keer gearresteerd en kreeg die al een contactverbod opgelegd met een 18-jarig meisje. Nu mag de Fantastic beasts-acteur na een uit de hand gelopen spelletjesavond ook geen contact meer hebben met een moeder en haar 12-jarige kind uit Massachusetts.

Wapen

Volgens The Daily Beast heeft een rechter woensdag het contactverbod opgelegd dat de moeder uit Massachusetts had aangevraagd. De moeder vertelt dat ze Ezra Miller hebben leren kennen via vrienden van de buren. In februari organiseerden ze samen een spelletjesavond, die dus uit de hand liep.

Na een discussie zou Miller zo opgefokt zijn geraakt dat die een wapen uit hun jaszak heeft getrokken. Ook zou de acteur hebben aangeboden de mentor van het 12-jarige kind te worden. Dit werd door de moeder als ongepast beschouwd. Donderdag werd ook het Instagram-account van Ezra offline gehaald. Het is nog onduidelijk of dat een actie van de acteur zelf was of een beslissing van het platform.

Onzekere toekomst

Ezra Miller is de laatste tijd al een paar keer in opspraak gekomen. Zo werd The Flash-acteur in korte tijd twee keer aangehouden voor geweldpleging in Hawaï. Eerder deze maand vroegen twee ouders al een contactverbod aan tegen Ezra. Zij stellen dat de acteur de afgelopen zes jaar geweld, intimidatie en drugs heeft gebruikt om hun 18-jarige dochter te onderdrukken. 

Na die opeenstapelingen van juridische problemen lijkt Millers acteercarrière er steeds onzekerder uit te zien. Momenteel is de acteur nog te zien Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Maar volgens de entertainmentsite Deadline is het weinig waarschijnlijk dat Miller nog in de volgende Fantastic Beasts-films zal verschijnen.

Meer
Lees meer...