‘The Flash’-ster Ezra Miller krijgt te maken met verdere juridische problemen

De problemen met de wet voor Fantastic Beasts-ster Ezra Miller zijn nog niet gedaan. De acteur zou nu dus niet enkel een slechte invloed, maar zelfs ook een gevaar zijn voor een 18-jarig meisje. Althans toch volgens haar ouders die nu naar de rechter stapten om Miller van haar weg te houden. Dat meldt Deadline.

Nadat hij eerder dit jaar werd gearresteerd in Hawaï, ging het bergafwaarts voor acteur Ezra Miller. Zo werd die zelfs een tweede keer gearresteerd en kreeg die ook een tijdelijk contactverbod opgelegd. Daardoor pleitten veel fans voor de vervanging van Miller in de aankomende The Flash-film door acteur Grant Gustin. Gustin speelt de rol van de superheld in de tv-reeks van The CW. Nu stapten de ouders van de 18-jarige Tokata Iron Eyes naar de rechter voor een beschermingsbevel. Zij zouden Miller namelijk zien als een gevaar voor hun kind.

Verzoekschrift

“Ezra gebruikt geweld, intimidatie, angst, paranoia, waanideeën en drugs om een jonge puber, Tokata, in zijn macht te krijgen”, staat te lezen in het verzoekschrift van de ouders aan de rechter, dat meerdere Amerikaanse bronnen in handen kregen.

De ouders van de 18-jarige beweren dat de twee elkaar hebben ontmoet in het Standing Rock Reservaat in Noord-Dakota, toen hun kind net 12 was. Daarna zou er tussen hen een vriendschap ontstaan zijn die volgens de ouders het meisje in gevaar bracht. Zo beweren ze dat Miller Tokata alcohol en drugs gaf. Daarnaast zou die het kind ook naar Londen hebben gevlogen om de set van hun film Fantastic Beasts and Where to Find Them te tonen. Want het meisje was een grote fan. Op dat moment was Tokata 14 jaar zijn en Miller 25. Later vloog die haar ook naar plaatsen als Vermont, New York, Californië en Hawaï. Zo werden ze dus samen gespot in een club in Hawaï, waar Miller tweemaal werd opgepakt door de lokale politie.

Volgende maand vindt er een hoorzitting plaats om de aanklacht van de ouders te behandelen.

Acteercarrière Miller

Na al die problemen met de wet zou Millers acteercarrière er onzeker uitzien. Momenteel is die wel nog in de bioscoop te zien in Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Of dat die ook in de volgende Fantastic Beast-films te zien zal zijn, is echter vrij onwaarschijnlijk, schrijft Deadline. Hun superheldenfilm The Flash zou in juni 2023 naar het grote scherm komen.

Meer
Lees meer...