Fabrizio geeft meer uitleg over beslissing om tattoos te laten verwijderen en komt met advies

Fabrizio Tzinaridis kwam eerder deze week met wel heel opvallend nieuws. De realityster heeft namelijk besloten om alle tatoeages die met kledij aan zichtbaar zijn te laten verwijderen. In Play Café op Play4 heeft hij nu meer uitleg gegeven bij die beslissing.

We leerden Fabrizio in 2018 kennen als verleider in Temptation Island. Daar kreeg hij van Mezdi al snel de bijnaam (of scheldnaam) “kleurplaat”. Het mag dus duidelijk zijn dat Fabrizio bekend staat om zijn vele tattoos, maar daar komt verandering in. De Griekse Limburger laat namelijk al zijn zichtbare tatoeages weglaseren.

Acteercarrière

“Het gaat om alle tattoos die je op dit moment kan zien, zowel de handen, de hals vanvoor, de zijkant van mijn hoofd en de achterkant van mijn schedel”, legt Fabrizio uit aan Evi Hanssen en Viktor Verhulst in Play Café. Hij verscheen daar volledig ingepakt na een eerste laserbehandeling. “Het is enorm pijnlijk.”

Een van de redenen waarom Fabrizio zijn tatoeages wil laten verwijderen, is omdat hij ambities heeft als acteur. “In die branche is time money, dus als ik dan twee uur in de make-up moet zitten als er een scène gaat zitten, denk ik dat iemand zonder tattoos meer kans maakt om gecast te worden”, verklaart hij.

Beeld in de spiegel

Toch is er ook nog een andere reden voor zijn drastische beslissing. “Ik ben op de middelbare school zwaar gepest geweest. Daarom heb ik beslist om te gaan sporten en mij vol te zetten met tattoos zodat ik er gevaarlijk uitzag. Dat heeft toen wel geholpen”, gaat Fabrizio verder. “Maar zoveel jaar later kom je jezelf tegen en komt het beeld dat ik van mijzelf niet meer overeen met het beeld dat ik zie in de spiegel.”

Twee jaar

“Ze hebben mij gezegd dat het minimaal twee jaar zal duren voor al mijn tatoeages weg zijn. Tussen iedere lasersessie moet ik 12 tot 14 weken wachten, vooral voor het genezingsproces. Gelukkig zijn mijn tattoos niet zo donker gezet, waardoor ik minder laserbehandelingen ga nodig hebben dan de doorsnee persoon. Die plakkers zijn wel maar enkele dagen nodig”, legt hij uit. “Het kan volledig weg gaan, maar per plek kost het wel enkele honderden euro’s. In mijn geval komt dat dus neer op enkele duizenden euro’s.

Dat Fabrizio als tattoo-artiest zelf tatoeages laat wegdoen, klinkt op het eerst zicht ironisch, maar is dat niet volgens hem. “Ik denk dat het advies dat ik aan mijn klanten kan geven beter gaat worden. Vooral dan het advies om het eventueel niet te doen, al praat ik hier wel tegen mijn eigen winkel. Ik heb het hier eerder over plaatsing. Zo zou ik iemand aanraden om bijvoorbeeld te kiezen voor de onderarmen in plaats van de handen, als het minder zichtbaar is. Ik hoop de boodschap mee te geven van er heel goed over na te denken”, besluit Fabrizio.

Kijk en luister hier naar Fabrizio in Play Café:

Meer
Lees meer...