Fabrizio Tzinaridis verrast met compleet nieuwe look

Fabrizio Tzinaridis heeft zichzelf, nog maar eens, een ander kapsel gegeven. Dat maakte de realityster zelf bekend via zijn Instagramaccount. Deze keer koos hij, voor het eerst, voor wit haar.

We kennen Fabrizio Tzinaridis ondertussen al van heel wat realityprogramma’s. En in al die tijd hebben we de Griekse Limburger met veel verschillende kapsels zien verschijnen. In de eerste helft van 2022, tijdens de opnames van De Bachelor, viel Fabrizio vooral op met zijn zeer lang haar. Dat droeg hij soms in een man bun, maar evengoed volledig los.

Enkele maanden later nam Fabrizio Tzinaridis afscheid van zijn lang haar. Dat deed de Griekse Limburger toen ten voordele Think Pink. Deze organisatie tegen borstkanker verzamelt altijd haar in, van minimum 30 centimeter, om kankerpatiënten te helpen met een realistische pruik.

Nieuwe haarkleur

Sindsdien zagen we Fabrizio op Instagram altijd met korter haar, maar wel nog steeds met zijn donkere lokken, uiteraard met enkele grijze haren ertussen. Maar nu heeft de realityster opnieuw voor een ander kapsel gekozen. Hij kleurde zijn haar namelijk wit- of grijsachtig. Op een foto die Fabrizio deelde op Instagram met zijn 213.000 volgers krijgen we een beeld van zijn nieuwe haarkleur. In de reacties op de foto blijken de meeste volgers fan te zijn van de nieuwe look, al zijn er ook enkelen die laten weten dat ze zijn donker haar mooier vonden.

Kijk hier naar Fabrizio met witte lokken:

Meer
Lees meer...