Fabrizio onthult of hij en zijn nieuwe vriendin een kinderwens hebben

Nadat het hem via Temptation Island en De Bachelor niet – of toch niet blijvend – lukte, vond Fabrizio Tzinaridis recent zelf wel opnieuw de liefde. Velen vragen zich dan ook of kersverse koppel in de toekomst een kinderwens heeft. Op Instagram gaf de 29-jarige realityster zelf een antwoord op die vraag.

Eind april konden we op Play4 zien hoe Fabrizio in de finale van De Bachelor zijn allerlaatste roos gaf aan de Nederlandse Madieke. Daarbij haalde de 28-jarige Nederlandse het van de 21-jarige Margaux. Die laatste maakte duidelijk ook iets los in Fabrizio, maar zijn gevoelens voor Madieke waren naar eigen zeggen sterker. Uiteindelijk werd het zowel met Madieke als met Margaux niets na het programma, hoewel hij met Margaux nog enige tijd contact hield.

Nieuwe vriendin Sanne

Deze zomer nam Fabrizio dan deel aan ’t Love Eilandje van Streamz. Daarbij konden onbekende Vlamingen een date proberen versieren met enkele bekende gezichten uit verschillende realityprogramma’s. Kort daarna sprak hij in een interview met RTL Boulevard openlijk over hoe het is om te daten na deelgenomen te hebben aan programma’s als Temptation Island en De Bachelor. “Ik probeer daar op de juiste manier mee om te gaan, maar het is niet evident om iemand te vinden die écht is”, zei hij toen nog.

Maar blijkbaar duurde het daarna toch niet zo lang voor Fabrizio Tsinaridis wél opnieuw de liefde vond. Begin september deelde hij namelijk een foto met zijn nieuwe vriendin Sanne.

“Focussen op carrière”

Veel is er over het prille koppel nog niet bekend, maar via Instagram wou iemand tijdens een Q&A van Fabrizio weten of de realityster nog kindjes wou in de toekomst. Fabrizio heeft uit een vroegere relatie al een zoontje, dat hij zo goed mogelijk afschermt van de pers. Of het jongetje nog een halfbroertje of -zusje krijgt, is echter niet heel zeker.

“Kindjes zijn het mooiste wat er is”, antwoordde Fabrizio volgens Grazia op zijn Instagram Story. “Maar zowel ik als mijn partner focussen op onze carrière. De eerste x aantal jaar staan kinderen NOG niet op ons verlanglijstje.”

Meer
Lees meer...