Fabrizio neemt drastische beslissing en laat al zijn zichtbare tatoeages verwijderen

Fabrizio Tzinaridis, onder andere bekend van Temptation Island en De Bachelor, heeft een zeer pijnlijke en ook drastische beslissing genomen over zijn uiterlijk. Hij laat namelijk al zijn tattoos die meteen zichtbaar zijn weglaseren. Als reden geeft hij aan dat ze niet (meer) vertegenwoordigen wie hij is en zijn ambities als acteur in de weg staan.

We kennen Fabrizio Tzinaridis ondertussen al van heel wat realityprogramma’s en zagen hem in tussentijd al met verschillende looks. Vooral het kapsel van de Griekse Limburger durft al eens te variëren. Maar zijn tatoeages leken wel voor eeuwig met hem verbonden.

Zichtbare tattoos

Toch heeft Fabrizio besloten om van een deel daarvan afscheid te nemen met een heel pijnlijke laserbehandeling. Van een van die sessies deelde hij een uitgebreide video op Instagram.

“Ik heb al veel dingen in mijn achteruitkijkspiegel gelaten. Maar misschien wel het meest pijnlijke afscheid tot nu toe is – en dat bedoel ik letterlijk – is het laseren van mijn zichtbare tattoos. Het is iets dat ik tot nu toe geheim heb gehouden, omdat ik geloof dat het een nieuw hoofdstuk in mijn leven markeert. En dat wilde ik wel op de juist manier delen. Ik wil mijn ervaring met jullie delen om jullie aan te moedigen trouw te zijn en te blijven aan jezelf”, schrijf hij bij de video.

Acteren

“Voor mij was het nemen van zichtbare tatoeages een beslissing die ik jaren geleden nam, en ik vond het toen geweldig. Maar naarmate ik groeide en me ontwikkelde, zijn mijn prioriteiten en waarden veranderd. En sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer of hebben nooit vertegenwoordigd wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus, dan is het beter dat ze gaan”, gaat Fabrizio verder.

“Begrijp me niet verkeerd: Ik hou van mijn tatoeages. Ze zijn een deel van wie ik ben en dat zullen ze ook altijd zijn. Maar het is mijn verhaal. En ik vind het niet nodig om dat altijd en overal met de wereld te delen. Alsook staat het deels mijn ambitie om te gaan acteren in de weg. En die droom is groter dan de pijn die gepaard gaat met het verwijderen van mijn tattoos”, klinkt het ambitieus.

Meer
Lees meer...