Left Right
scrollTop top

‘Family Guy’ krijgt ook aan live-action film, maar met welke acteurs?


‘Family Guy’ krijgt ook aan live-action film, maar met welke acteurs?

Krijgen we binnenkort een levensechte versie te zien van de leden van het bekende gezin uit ‘Family Guy’? Volgens Wall Street Journal zijn er alleszins plannen voor een live-action remake, al is er wel nog heel wat onduidelijkheid over hoe die film er concreet zal uitzien.

Live-action remakes zijn hip: Dora The Explorer, Mowgli, Kim Possible en Mulan kwamen deze week allemaal met nieuws over nieuwe films die in de maak zijn. Daarnaast kan je momenteel in de cinema een live-action versie zien van Winnie de Poeh met de naam Christopher Robin en komen er ook nog films van Rugrats, Pokémon (Detective Pikachu), Aladdin en heel wat andere klassiekers.

Live-action en animatie

Maar dat is blijkbaar nog lang niet genoeg want zelfs Family Guy zou volgens Wall Street Journal zelfs een live-action film krijgen. 20th Century Fox werkt volgens de Amerikaanse krant aan een film gebaseerd op de populaire reeks waarvan binnenkort het zeventiende seizoen uitkomt.

Aangezien de film een combinatie zou zijn van animatie met live-action, lijkt het logisch dat we de bekende stemmen van bedenker Seth MacFarlane (Peter Griffin, Brian Griffin, Stewie Griffin), Alex Borstein (Lois Griffin), Mila Kunis (Meg Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Mike Henry (Cleveland Brown) en Patrick Warburton (Joe Swanson) opnieuw te horen krijgen.

Of we diezelfde namen ook echt zullen zien acteren, is nog niet zeker. Details over het plot van de film en mogelijke acteurs die zullen meedoen, zijn er namelijk nog niet. Al hopen fans uiteraard om sterren Seth MacFarlane en Mila Kunis echt aan het werk te zien.

Afscheid van Family Guy?

Toch kan het ook nog dat de Family Guy-film er gewoon nooit komt. Disney is namelijk bezig met het afronden van de overname van 20th Century Fox. Alle projecten van Fox zijn dus enigszins onzeker, al liet Disney eerder weten dat het alle lopende projecten zou afwerken. Daarbij hoort ook een nieuwe film van The Simpsons en een eerste film van Bob’s Burgers.

Mogelijk is de live-action film van Family Guy wel het einde van de reeks. De kijkcijfers dalen namelijk al enige tijd en ieder jaar is er twijfel of er nog een nieuw seizoen komt. Een film zou wel eens het afscheid van Peter, Brian, Stewie, Lois, Chris en Meg kunnen zijn.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…