‘Fast X’ krijgt nieuwe trailer twee weken voor cinemarelease

De release van de voorlaatste Fast & Furious-film Fast X komt er bijna aan en daarom heeft Sony Pictures Releasing een nieuwe trailer gedeeld. Daarin staan vooral Vin Diesel als Dominic Toretto en Michelle Rodriguez als Letty Ortiz in de hoofdrol. De trailer focust op de vorige films en blikt vooruit op de nieuwe uitdagingen in Fast X.

In 2001 verscheen The Fast and the Furious en was een van de bekendste franchises van het prille millennium gelanceerd. Ondertussen zijn we 22 jaar later en komt op woensdag 17 mei de tiende en voorlaatste film uit onder de naam Fast and Furious X, of kortweg Fast X. De franchise sluit af in 2025.

Jason Momoa vs. Vin Diesel

De grootste verandering in vergelijking met de voorgaande films is de introductie van Jason Momoa in de franchise. De populaire acteur speelt de nieuwe slechterik Dante Reyes. Dat is de zoon van de Braziliaanse drugskoning Hernan Reyes (Joaquim de Almeida). Die werd in Fast Five uitgeschakeld door Dom en zijn bende en dus is Dante twaalf jaar later op wraak belust. De meest recente clip en trailer van Fast X focusten dan ook grotendeels op Jason Momoa.

In deze nieuwe trailer van Fast X staat Dom Toretto (Vin Diesel) echter opnieuw centraal. Hij zal in de aankomende film namelijk al snel ondervinden dat het ultieme doel van de wraak van Dante zijn 8-jarige zoon Brian Marcos (Leo Abelo Perry) is. Dom moet daarom opnieuw rekenen op zijn family, met in de eerste plaats vrouwlief Letty, om af te rekenen met een zoveelste vijand.

Nieuwe castleden

Naast de vaste cast – waaronder Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, John Cena, Charlize Theron, Cardi B en Helen Mirren – duiken er in Fast X ook enkele nieuwe namen op. Uiteraard is er de hoofdrol voor Jason Momoa als slechterik. Verder maakt Brie Larson haar intrede als Tess, de dochter van Mr. Nobody. Ook Daniela Melchior (Isabel), Rita Moreno (Abuela) en Alan Ritchson (Agent Aimes) doen hun intrede in de franchise.

Bekijk de nieuwe trailer van Fast X hier:

Fast X is vanaf woensdag 17 mei te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...