‘F.C De Kampioenen’: Carmen Waterslaeghers dropt nieuw nummer

Voor fans van F.C. De Kampioenen hebben we goed nieuws. Niemand minder dan Carmen Waterslaeghers dropte vanmorgen een nieuw nummer. Het is de titelsong van de nieuwe film die in december in de bioscoop zal verschijnen.

Carmen Waterslaeghers uit F.C. De Kampioenen liet vanmorgen een nieuw nummer los op de wereld. Dat is dan ook meteen het lijflied van de film die in december uitkomt.

Hieronder kan je het nummer beluisteren:

Het lied krijgt de toepasselijke naam Viva Boma!, wat ook verwijst naar de gelijknamige film. Op de cover zie je de kampioenen omringd door een praalwagen. Dat komt omdat een deel van de film is opgenomen tijdens de carnavalsstoet in Aalst.

Nieuw seizoen

Opmerkelijk is wel dat Balthazar Boma niet te zien is in de trailer van de nieuwe film, behalve in een video voor zijn nabestaanden. Daaruit kunnen we afleiden dat de bekende worstenboer overleden is in de vierde film. Maar dat is niet officieel bevestigd, dus het zou natuurlijk om een ‘groot misverstand’ kunnen gaan.

Eerder deze week kondigden de acteurs in Vandaag aan dat er nieuwe afleveringen komen van de serie. Zo zou het nieuwe seizoen acht afleveringen tellen. In 2011 stopte de serie na 21 seizoenen definitief. Maar al snel volgden er nieuwe films zodat de fans toch nog konden genieten van de moppen van de Kampioenen.

Viva Boma! verschijnt vanaf 18 december in de bioscoop. Op de serie moeten we nog wat langer wachten, want die wordt ten vroegste verwacht in 2021. Als je dacht dat het verhaal van F.C. De Kampioenen ondertussen helemaal uitgemolken zou zijn, dan heb je het goed mis. Tournée générale!

Meer
Lees meer...