Nieuwe film ‘Loin du Périph’ met Omar Sy uit ‘Lupin’ staat nu op Netflix

De Franse acteur Omar Sy, bekend van de succesreeks Lupin, is terug met een nieuwe film op Netflix. In de misdaadthriller Loin du Périph – ofwel The Takedown – speelt hij een politieagent die een drugszaak moet oplossen.

De 44-jarige Omar Sy heeft al heel wat moois op zijn palmares staan. Zo brak in 2011 door met een ontroerende film Intouchables. Voor zijn rol daarin werd hij zelfs bekroond met een César voor Beste Acteur. De wereldwijde doorbraak van Sy liet op zich wachten tot begin 2021 met Lupin. In die Netflixreeks speelt de Fransman de hoofdrol als de gentleman-oplichter Ansène Lupin. De serie was internationaal een hit en kreeg halverwege 2021 al een vervolg. Ondertussen is zelfs het derde deel van Lupin al gefilmd, al is er nog niet bekend wanneer dat op Netflix zal verschijnen.

Loin du Périph

Wie wel meer van Omar Sy wil zien op Netflix kan daar sinds vandaag, vrijdag 6 mei, terecht voor de spannende, maar ook komische film Loin du Périph. Daarin speelt Sy (Ousmane Diakité) samen met François Monge (Laurent Lafitte) de hoofdrol. Ze spelen twee politieagenten die elk een heel aparte stijl hebben, maar noodgedwongen moeten samenwerken voor een drugszaak.

Voor die case trekken ze door heel Frankrijk, want wat aanvankelijk een eenvoudige drugsdeal lijkt te zijn, blijkt al snel veel meer dan dat. Diakité en Lafitte zullen moeten samenwerken om de grote zaak te kunnen oplossen.

Bekijk hier de trailer voor Loin du Périph:

Meer
Lees meer...