Opnames seizoen 3 Netflixserie ‘Lupin’ met Omar Sy zijn gestart

Vandaag zijn officieel de opnames van het derde seizoen van hitserie Lupin gestart, met Omar Sy in de hoofdrol. De Franse acteur komt ons vooral bekend voor uit de geweldige film Intouchables, die ondertussen al tien jaar geleden uitkwa. Het heugelijke nieuws voor alle Lupin-fans lieten zowel Netflix, als de acteur weten op sociale media.

Lupin is een Franse mysterie-thriller gemaakt door George Kay en François Uzan. Het eerste seizoen van de populaire Netflixserie verscheen in januari dit jaar en het tweede seizoen verscheen later in juni. En nu is de productie van het derde seizoen gestart in Parijs.

Lupin

Omar Sy zal dus opnieuw in de huid kruipen van Assane Diop, de rol van een man die geïnspireerd is op de bekende romans van Maurice LeBlanc over de avonturen van een dief genaamd Arsène Lupin. Maar ook Claire (Ludivine Sagnier) en de zoon van Diop, Raoul (Etan Simon), zullen terugkeren in het derde seizoen van de reeks. Eventuele nieuwe castleden en wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Het eerste seizoen werd in de eerste 28 dagen dat het op Netflix stond door maar liefst 70 miljoen abonnees bekeken, wat Lupin de tweede meest bekeken niet-Engelstalige serie maakt. Enkel de Zuid-Koreaanse serie Squid Game doet het beter. Lupin is zelfs de allereerste Franse serie die in de top 10 beste Netflixseries staat. Op IMDb scoort de serie een mooie 7,5 op 10 en op Rotten Tomatoes 97 procent.

Seizoen 3

Vorige maand tekende Omar zelfs een nieuw, meerjarig contract met de streamingdienst, waarbij de bekende Fransman niet enkel dienst zal doen als acteur maar ook als producent.

De post die de start van de productie aankondigde, is een selfie van de hoofdrolspeler Omar Sy met Parijs op de achtergrond. “Het voelt goed om weer thuis te zijn”, schrijft de acteur. “Lupin, deel 3, is nu in productie.” En wij kunnen haast niet wachten op het volgende seizoen al op ons scherm te zien.

Meer
Lees meer...