Maak je klaar voor Vanessa Hudgens, want ‘The Princess Switch 3’ staat nu op Netflix

Het is eindelijk zover, de High School Musical-ster Vanessa Hudgens keert terug in wel drie hoofdrollen in The Princess Switch 3: Romancing The Star. Dit is al de derde kerstfilm uit de filmreeks en belooft op zijn minst even ingewikkeld te worden als de twee vorige. En je kan hem vanaf nu op Netflix bekijken!

Op Kerstmis is het nog een paar weekjes wachten, maar het kerstseizoen is al in volle gang bij Netflix. En vandaag verschijnt zo goed als de grootste Netflix Original Movie van het seizoen: The Princess Switch 3. Vanessa Hudgens keert terug voor de derde film in de franchise en de streamingdienst pakt groot uit met wat heel goed de laatste Princess Switch-film zou kunnen zijn. Of misschien ook niet.

Het plot

Wanneer een relikwie van onschatbare waarde wordt gestolen, roepen Koningin Margaret (Vanessa Hudgens) en Prinses Stacy (ook Hudgens) de hulp in van Margarets brutale look-alike nicht Fiona – ja, ook weer gespeeld door Vanessa Hudgens – , die samenwerkt met een onstuimige, mysterieuze man uit haar verleden om het relikwie terug te vinden …  wat de vonken van een prikkelende kerstromance weer aanwakkert.

The Princess Switch 3: Romancing the Star is opnieuw geregisseerd door Mike Rohl en geproduceerd door Hudgens samen met Brad Krevoy, Robin Bernheim Burger. Regisseur Rohl is ook uitvoerende producent naast Katrina Stagner, Steve Berman, Brian Donovan, AJ Riach, Amanda Phillip en Eric Jarboe. De titel van de derde kerstfilm lijkt ook een verwijzing naar de romantische avonturenfilm Romancing the Stone uit 1984 te zijn, die een gelijkaardig plot heeft.

Bekijk hier de trailer voor The Princess Switch 3: Romancing The Star:

Maak je klaar om driedubbel zoveel Vanessas te zien, want The Princess Switch 3 staat nu op Netflix.

Scrol ook zeker eens door onze top 50 beste Netflixseries lijst.

Meer
Lees meer...