Left Right
scrollTop top

‘Fortnite’ fixt irritante bugs met nieuwste update en geeft je dit weekend wat extra’s


‘Fortnite’ fixt irritante bugs met nieuwste update en geeft je dit weekend wat extra’s

Het blijft de populairste game van het moment, maar ‘Fortnite’ kende de afgelopen tijd wel wat problemen. Niet alleen was het bijna 24 uur offline, maar ook de laatste update beviel heel wat spelers niet. Maar dat zou nu moeten verholpen zijn met een nieuwe update en wat leuke extra’s voor de spelers.

Fortnite groeide in no time uit tot een enorme hype. De game is eenvoudig, leuk, verslavend en bovendien zijn ook celebrities fan. Fortnite kan gespeeld worden op Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox en sinds kort ook op iOS. Android volgt binnenkort.

Die populariteit zorgde zelfs voor een ludieke petitie van enkele vrouwen die willen dat hun man meer naar hen dan naar Fortnite kijkt.

Dubbel zoveel experience in Battle Royale

Maar het succes kende ook minder leuke gevolgen. Zo kregen makers Epic Games vorige week af rekenen met serverproblemen die bijna 24 uur aansleepten. Ze beloofden toen al leuke extra’s ter compensatie van de problemen en herhalen een deel daarvan nog eens in de nieuwste update.

Zo krijg je in Battle Royale 20 ‘Battle Pass Stars’ en zijn er 1.600 ‘Seasonal Gold’ voor de fans van de Save the World-mode. Bovendien krijg je dit weekend in Battle Royale dubbel zoveel experience.

Nieuwe wapens en bug fix

Daarnaast brengt update v3.5.2 ook een nieuw wapen, de light machine gun (LMG), naar de Battle Royale-mode. Save the World krijgt een nieuwe missie en een neon skin voor de LMG. In 50v50 komt er nu ook limited time mode, zeker de moeite om eens te proberen.

Maar de belangrijkste update komt er voor Battle Royale-gamers met het fixen van het probleem van de zogenaamde dick bullets. Daardoor moet je niet meer hoger dan normaal mikken om over obstakels te schieten en raak je je tegenstanders in plaats van een muur of je eigen constructies.

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…