Left Right
scrollTop top

Franse bulldogs van Lady Gaga zijn veilig en wel teruggebracht


Lady Gaga
© Lady Gaga – Bron: Isopix

Lady Gaga heeft haar twee Franse bulldogs terug. De hondjes werden woensdag gestolen na een gewelddadige overval. De hondenoppas van Lady Gaga krijg daarbij vier kogel in de borst. Een vrouw, die niets met de diefstal te maken zou hebben, heeft Koji en Gustav nu teruggebracht.

Het was woensdagavond toen de 30-jarige Ryan Fischer, de vaste hondenoppas van Lady Gaga, brutaal overvallen werd. Hij werd daarbij neergeschoten door mannen die de Franse bulldogs van de zangeres probeerden te stelen. Ze slaagden erin met een auto weg te rijden met twee van de hondjes mee. De derde Franse bulldog, Miss Asia, kon ontkomen en is kort daarna teruggevonden.

Fischer werd snel na de overval zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, maar zou ondertussen aan de beterehand zijn. Volgens Amerikaanse media zou hij volledig herstellen.

500.000 dollar beloning

Lady Gaga liet na de overval op sociale media dat ze een beloning van 500.000 dollar (410.000 euro) uitloofde voor wie haar hondjes Koji en Gustav terug kon bezorgen. Een vrouw zou de twee Franse bulldogs hebben teruggebracht. Volgens de politie heeft ze niet met de overval te maken. Het is ook niet duidelijk of de beloning is uitbetaald.

Daders nog zoek

De politie is dus ook nog steeds op zoek naar de daders. Over hun motieven is voorlopig niets bekend. Het is niet duidelijk of ze het specifiek op de hondjes van Lady Gaga hadden gericht. Franse bulldogs worden in Los Angeles namelijk regelmatig gestolen omdat ze duizenden euro kosten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update