Left Right
scrollTop top

Hondenoppas van Lady Gaga neergeschoten, twee van haar hondjes gestolen


Lady Gaga hond
© Lady Gaga met een van haar hondjes – Bron: Isopix

De hondenoppasser van Lady Gaga is zaterdagavond op straat neergeschoten. De man werd in een hinderlaag gelokt door twee daders en kreeg vier kogels in de borst. Hij is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De daders stalen daarbij twee van de Franse bulldogs van Lady Gaga, een derde kon ontkomen en is ondertussen teruggevonden.

Omdat Lady Gaga op dit moment in Italië is, was het haar vaste hondenoppas Ryan Fischer die woensdagavond in West Hollywood ging wandelen met de Franse bulldogs Koji, Miss Asia en Gustavo.

Zwaargewond

Daar werd de man in een hinderlaag gelokt en neergeschoten in de buurt van zijn huis. De overvallers namen twee van de honden mee en konden met de auto ontkomen.

De politie kwam iets later ter plaatse en vond Fischer zwaargewond met vier kogels in zijn borst. Hij was bij bewustzijn maar kon nauwelijks nog ademen. Volgens de Daily Mail is hij zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Beloning

Terwijl Koji en Gustavo meegenomen werden door de overvallers kon Miss Asia ontkomen. De bulldog is iets later door de politie teruggevonden. Volgens TMZ looft Lady Gaga 500.000 dollar (410.000 euro) uit aan wie haar hondjes terugbrengt.

De drie Franse bulldogs van Lady Gaga


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update