Free Guy verrassend snel op Disney+

Na anderhalve maand in de bioscoop te hebben gedraaid, is de nieuwste sciencefiction actiekomedie ‘Free Guy’ te zien op het kleinere scherm. Sinds 29 september vind je de actiekomedie exclusief terug bij Star op streamingdienst Disney+.

In Free Guy ontdekt een bankbediende (de hilarische en o zo sarcastische Ryan Reynolds) dat hij een NPC (non-player character, red.) is in een gewelddadige videogame. Bij overmaat van ramp maakt hij de dienst uit als kanonnenvoer voor de spelers. Na een openbaring besluit de brave man het verhaal naar zijn hand te zetten en zelf de held te worden. Onbegrensd en vastbesloten wil Guy het personage worden dat zijn virtuele wereld redt… vooraleer het te laat is.

De film van 20th Century Studios werd geregisseerd door Shawn Levy (Stranger Things) naar een scenario van Matt Liebermann (The Addams Family). De film zit boordevol cameo’s en verwijzingen naar andere Disney-films en -personages.

“Door een slim concept, heerlijke, zelfbewuste humor en een charmante cast te combineren, is Free Guy één en al frivool plezier” – Rotten Tomatoes

Behalve Free Guy, speelt Reynolds eveneens de geschikte hoofdrol in de actiekomedies Deadpool 1 en 2, eveneens te streamen via Disney+.

Meer
Lees meer...