Ryan Reynolds doet het weer: ‘slachtoffer’ van de dag is Brad Pitt

Dat Ryan Reynolds naast een wereldberoemde acteur ook de echtgenoot van Blake Lively, en de koning van sociale media is, dat hoeven we je al lang niet meer te vertellen. Maar vandaag is het ‘slachtoffer’ van de Deadpool-acteur eens niet z’n echtgenote of Hugh Jackman. Nope, Ryan Reynolds heeft het gemunt op Brad Pitt.

In Deadpool 2 verschenen Ryan Reynolds en Brad Pitt voor het eerst samen op het witte doek. Al was het voor fans heel lang niet duidelijk dat één van de de tegenspelers van Wade Wilson/Deadpool Brad Pitt was. Hij vertolkte namelijk het personage Vanisher, dat volledig onzichtbaar is.

Vanisher vs. elektriciteitskabels

Het is pas wanneer Vanisher sterft, dat kijkers te weten komen dat Brad Pitt in de huid (of ja, net niet de huid) van het personage was gekropen. Wanneer Deadpool met z’n X-Force-team uit een helikopter springt, belandt Vanisher in de elektriciteitskabels, waardoor z’n gezicht een paar seconden zichtbaar wordt.

https://www.youtube.com/watch?v=CXB9qz7jKAM

Cardio

In een trip down memory lane op Instagram keek Ryan Reynolds even terug op de opnames van Deadpool 2. Zo deelde de acteur z’n ‘cardiotraining’ met z’n volgers:

Cardio Deadpool
Instagram/@vancityreynolds

Maar naast foto’s van zichzelf deelde Ryan Reynolds ook foto’s van de “fantastische acteurs” waarmee hij de set heeft gedeeld, Brad Pitt bijvoorbeeld. “Deze kerel speelde Vanisher”, schreef Reynolds bij een foto van zichzelf, met een glimp van z’n collega.

Ryan Reynolds Brad Pitt Deadpool
Instagram/@vancityreynolds

Will

De verschijning van Brad Pitt in Deadpool 2 was niet de eerste cameo van de acteur. Denk bijvoorbeeld aan deze prachtige aflevering uit Friends, waarin Pitt Will speelt, een oude schoolvriend van Ross, en medeoprichter van de “I Hate Rachel Green”-club.

https://www.youtube.com/watch?v=rJ0yqOavyPo
Meer
Lees meer...