‘Deadpool 2’ doorbreekt dominantie ‘Avengers: Infinity War’: meer bioscoopgangers kozen dit weekend voor de anti-held 

Afgelopen weekend kwam ‘Deadpool 2’ uit in de bioscoop. De eerste film was een groot succes en dat kan gerust ook over de sequel gezegd worden. In het eerste weekend werd er al 125 miljoen dollar in het laatje gebracht en zo haalt ‘Deadpool 2’ dit weekend de voormalige nummer 1 ‘Avengers: Infinity War’ in als grootste geldschieter. 

Terwijl Avengers: Infinity War dit weekend ‘maar’ 113 miljoen dollar opbracht, haalde Deadpool 2 125 dollar binnen in zijn eerste weekend. De antiheld van Marvel is een groot succes door zijn humor, sarcasme en het feit dat hij geregeld de vierde muur doorbreekt. De film is zo’n groot succes dat het nu zelfs de populaire film Avengers: Infinity War voorbijsteekt.

Bekijk hier de trailer van Deadpool 2:

Avengers: Infinity War schrijft nog steeds geschiedenis

Ook al verloren de Avengers dit weekend hun kroon, ze hebben nog steeds geschiedenis geschreven. Tijdens hun eerste weekend haalden ze 630 miljoen dollar binnen, nog geen maand later is dat bedrag opgeklommen tot 1,81 miljard dollar. Dat maakt de film dan ook de vierde snelst groeiende film ooit.

Deadpool 2 bracht goed op én staat nu op nummer één, toch deed de eerste film die in 2016 uitkwam het ietsje beter in zijn eerste weekend. Die bracht zo’n 7 miljoen dollar meer op.

Deadpool 2 nog niet gezien? Kijk dan ter voorbereiding eerst nog ‘ns naar de eerste Deadpool-film!

Meer
Lees meer...