Left Right
scrollTop top

Waren de ‘Friends’-acteurs drugs aan het doen op de selfie van Jennifer Aniston?


Friends selfie
© Instagram jenniferaniston, Friend

De Friends-acteurs kwamen onlangs nog eens allemaal samen voor een reünie en daarvan deelde Jennifer Aniston een foto op Instagram. Maar oplettende fans hebben nu iets ontdekt op de foto.

Jennifer Aniston had lang geen Instagram, maar nu ze er wel één heeft, brak ze er meteen een record mee. Dat was ook niet verwonderlijk, want ze kwam meteen sterk binnen met een selfie met de volledige cast van Friends. Het is natuurlijk geweldig om te zien dat de zes acteurs het nog altijd goed met elkaar kunnen vinden, al lijkt het er nu wel op dat ze een bijzonder nieuw tijdverdrijf hebben.

The One Where They Do Coke Together

Aandachtige fans hebben namelijk gemerkt dat op de smartphone die op de tafel ligt iets lijkt te liggen. En dat iets lijkt verdacht veel op cocaïne. Het kan dus zomaar eens zijn dat de acteurs, die elkaar ondertussen 25 jaar geleden leerden kennen op de set van Friends, nu samenkomen voor een lijntje coke. Al is niet iedereen het daarmee eens.

Sommige mensen, die nog steeds in de onschuld van Rachel en co geloven, zijn van mening dat het simpelweg een reflectie is. En let’s be honest, Ross zou toch nooit toestaan dat er drugs worden gedaan in zijn aanwezigheid? Maar drugs of niet, wij zijn alvast blij dat de acteurs nog steeds vrienden zijn!

Bekijk hier nog eens de recordbrekende foto van Jennifer Aniston:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…