Left Right
scrollTop top

‘Friends’-actrices houden een kleine reünie voor de 55ste verjaardag van Courteney ‘Monica’ Cox


Friends Monica, Rachel, Phoebe
© Friends

Friends-fans kunnen rustig ademhalen, want de dames uit de sitcom zijn nog steeds superclose. Zo waren Lisa Kudrow en Jennifer Aniston uitgenodigd op de 55ste verjaardag van Courteney Cox. Samen maakten ze een foto, die fans toch weer doet dromen van een reünie.

We zitten met z’n allen natuurlijk te wachten op een reünie van Friends. Niet alle acteurs zijn daarvoor te vinden, maar de actrices uit de reeks zijn duidelijk nog steeds close. Zo deelde Courteney Cox, Monica uit Friends, op haar verjaardag een foto samen met Lisa Kudrow (Phoebe) en Jennifer Aniston (Rachel).

‘The One Where Monica Turns 55’

Je zou het bijna niet geloven maar Courteney Cox is dit weekend écht 55 jaar oud geworden. Da’s natuurlijk een belangrijke mijlpaal die ze wilde delen met haar beste vrienden. Dus wie anders dan haar collega-actrices uit Friends.

Courteney deelde een foto van haarzelf samen met Lisa Kudrow en Jennifer Aniston met de boodschap: “Hoeveel geluk heb ik dat ik mijn verjaardag kan vieren met deze twee? Ik hou zoveel van jullie, meisjes. Zo veel.” Lisa reageerde onder de foto met: “Ik hou van jullie, meisjes. Gelukkige gelukkige Court!”. Het mag dus duidelijk zijn, de dames zijn nog steeds best Friends.

Bekijk hier de foto die Courteney Cox deelde op Instagram:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…