‘Friends’ krijgt een pop-up experience in New York met alle iconische sets

Friends bestaat dit jaar 25 jaar, dus is er heel wat te doen rond de populairste sitcom aller tijden. En het beste is zonder twijfel de pop-up experience in New York. Daar kan je plaatsnemen in je favoriete decors en zelfs enkele scènes naspelen.

Op 22 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van Friends op televisie te zien was. De reeks wordt dus een kwarteeuw oud en dat wordt op verschillende manieren gevierd. Zo heeft bijvoorbeeld Pottery Barn (van de apothecary table) een volledige Friends-collectie uit. Maar er komt ook een hele pop-up experience in New York, waar je je even één van de vrienden van Friends kan voelen.

Pop-up experience

Friends Pivot gif
Giphy

De pop-up experience is uitgewerkt door Warner Bros. en Superfly, dus alles is helemaal perfect. De pop-up bestaat uit verschillende kamers die sets en scènes uit Friends uitbeelden. Zo kan je plaatsnemen in de iconische sofa in Central Perk, maar ook met een te grote zetel van de trap roepen en als een bezetene “PIVOT!” roepen.

Wie naar de pop-up wil gaat wel snel een ticket moeten boeken naar New York. Hij is namelijk enkel toegankelijk van 7 september tot 6 oktober. Tickets kosten 29,5 dollar (26,5 euro).

Bekijk hier de plattegrond van de pop-up:

Friends pop-up experience
Superfly
Meer
Lees meer...