Pottery Barn komt met een ‘Friends’-collectie, inclusief THE APOTHECARY TABLE

Friends-collecties bij meubelketens, het is natuurlijk al lang geen verrassing meer. Maar de meest recente is wel heel bijzonder. Pottery Barn, de keten die in de aflevering ‘The One With The Apothecary Table’ uitvoerig besproken wordt, komt met een Friends-collectie. Inclusief de legendarische apothecary table.

Er is maar één reden waarom je als Vlaming de Amerikaanse meubelketen Pottery Barn zou kennen, en dat is natuurlijk omdat je Friends hebt gekeken. Want jij weet dat Rachel een enorme fan is van de fake-retroketen. Phoebe daarentegen, is niet zo’n fan.

The Apothecary Table

In de aflevering ‘The One With The Apothecary Table‘ koopt Rachel een apothecary table bij Pottery Barn. Op dat moment woont ze samen met Phoebe, die een hekel heeft aan Pottery Barn.

Phoebe omschrijft Pottery Barn als “massaproductie”. Ze vindt het vreselijk dat iedereen hetzelfde in huis heeft en vindt het niet authentiek. Dus verzint Rachel dan maar een verhaaltje over de tafel, die plots antiek is en ze voor “one … and fifty dollar” heeft kunnen kopen op de rommelmarkt. Maar jammer genoeg had Ross, een andere Pottery Barn-enthusiast, precies dezelfde “antieke” tafel gekocht. En nu kan jij dat dus ook doen.

Pottery Barn x Friends

Pottery Barn Friends
Pottery Barn

De Friends-collectie van Pottery Barn zal bestaan uit kleine dingen, zoals een mok en een kussen. Daarnaast zal ook de iconische apothecary table te vinden zijn in de meubelketen.

Of er ook een antieke vogelkooi volgt, is nog niet geweten. Maar echte Friends-fans kunnen binnenkort alvast een stukje uit de reeks in huis halen. De collectie zal vanaf 25 juli te vinden zijn in Pottery Barn. Het gaat om een exclusieve collectie om het 25-jarige bestaan van de reeks te vieren.

Meer
Lees meer...