‘Friends’-cast organiseert wedstrijd voor zes vrienden om bij reünie te zijn

Friends
Instagram

De cast van Friends komt binnenkort, meer dan 25 jaar nadat de eerste aflevering werd uitgezonden nog eens samen. Het gaat om een reünie special die te zien zal zijn op HBO Max. Door de uitbraak van het coronavirus werd de reünie voor onbepaalde tijd uitgesteld, maar de Friends komen nu met goed nieuws, want zes Friends kunnen deel uitmaken van de reünie.

Matt LeBlanc, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston en David Schwimmer zijn alle zes onlosmakelijk verboden aan hun personage uit de reeks Friends. Het zestal komt dit jaar voor het eerst sinds lang nog eens samen op de buis voor een reünie en daarover hebben ze nu goed nieuws.

Zes vrienden

Friends gif
Giphy

Een vriendengroep zoals die van Friends, eentje van zes personen dus, kan bij de opnames van de reünie aanwezig zijn. Zo staat te lezen in een post die alle zes acteurs deelden op Instagram (want sinds kort zijn ze daar allemaal te vinden).

De zes gelukkigen zullen aanwezig zijn bij de reünie en zullen ook nog heel wat leuke extraatjes krijgen. Zo kunnen ze een kopje koffie drinken in Central Perk en kunnen ze ook genieten van de Friends VIP experience in de Warner Bros. Studio Tour.

Hoe deelnemen?

Deelnemen kan gratis of door een donatie te doen. De opbrengsten van die donaties gaan integraal naar verschillende goede doelen. Het gaat hierbij om goede doelen die voedsel voorzien voor mensen die er moeilijk toegang toe hebben.

Nu komt het slechte nieuws: de wedstrijd is enkel open voor inwoners van de Verenigde Staten en Canada. Ben je dus een échte superfan, dan kan je (nadat de grenzen weer opengaan) snel je domicilie veranderen. Anders moeten we je helaas teleurstellen.

Maar door de aankondiging van deze wedstrijd, is er toch weer duidelijkheid over de reünie van Friends. De wedstrijd loopt vanaf vandaag tot en met 8 mei. De opnames staan dus gepland na die datum, maar komen er dus zeker aan.

Bekijk hier de posts van de cast op Instagram:

Gesponsorde artikelen