Gerucht: Apple zou iPhone 15 in twee nieuwe kleuren willen uitbrengen

Apple lijkt van plan om enkele nieuwe kleuren te introduceren voor de geplande iPhone 15. Het gaat om de kleuren groen en roze. Voorlopig gaat het wel enkel om geruchten en is er nog geen officieel nieuws over de iPhone 15-reeks.

In het nieuws: De doorgaans betrouwbare leaker @ShrimpApplePro heeft op Twitter nieuws gedeeld over de mogelijke nieuwe kleuren van de iPhone 15. Die informatie komt van een medewerker bij Foxconn, de grootste partner van Apple gaat het gaat over het produceren van iPhones.

De details:

  • De kleuren die in het rapport genoemd worden zijn Midnight (ofwel zwart), Starlight (ofwel wit), Green, Pink, Yellow en Product(RED). Dat laatste is een speciale versie die altijd gemaakt wordt om het bewustzijn rond AIDS en HIV te vergroten.
  • In vergelijking met de iPhone 14 vallen vooral de kleuren groen en roze op. Dat toestel bestond aanvankelijk ook niet in het geel, maar die kleur voegde Apple later wel toe. Naast Product(RED), Yellow, Midnight en Starlight is de iPhone 14 ook verkrijgbaar in Blue en Purple. Die kleuren zouden nu niet terugkeren.
  • Het is voorlopig nog niet duidelijk om welk soort groen en roze het zou gaan. In het verleden heeft Apple al enkele keren een donkergroene iPhone op de markt gebracht. Daarnaast was de iPhone 13 (mini) ook verkrijgbaar in het roze. Daarbij ging het wel om een zeer licht pastelroze.
  • Het is ook belangrijk om te vermelden dat dit nieuws niet geldt voor de iPhone 15 Pro. Die duurdere toestellen zijn meestal in minder kleuren beschikbaar.

Wat weten we al over de iPhone 15? De geplande iPhone 15-modellen zullen normaal gezien in september voorgesteld worden. Tot dan zijn er enkel geruchten. Het meest opvallende nieuws daarvan is dat de toestellen meer dan waarschijnlijk een stuk duurder zullen worden.

Meer
Lees meer...