‘Ginny & Georgia’ hernieuwd voor tweede seizoen op Netflix

Netflix heeft zojuist bekendgemaakt dat Ginny & Georgia een tweede seizoen krijgt. De reeks is sinds begin dit jaar één best bekeken programma’s op de streamingdienst waardoor een vervolg niet onverwachts komt.

https://twitter.com/loudmouthjulia/status/1384192187412357125

In de eerste vier weken na de release van het eerste seizoen van Ginny & Georgia op Netflix op 24 februari bekeken maar liefst 52 miljoen huishoudens minstens twee moeten van de reeks. De serie stond dan ook in de top tien in 87 landen en haalde zelfs de eerste plaats in maar liefst 46 landen.

Het is dan ook geen verrassing dat amper twee maanden na de release Netflix al bekendmaakt dat er een tweede seizoen komt van Ginny & Georgia. Dat vervolg zal, net als het eerste seizoen, uit tien afleveringen bestaan. Wanneer we het mogen verwachten op Netflix is nog niet geweten.

Antonia Gentry en Brianne Howey

In het moeder- en dochterdrama Ginny & Georgia speelt Antonia Gentry de hoofdrol als de angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller. Zij heeft vaak het gevoel heeft dat ze zich niet kan meten met haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare Georgia Miller, gespeeld door Brianne Howey.

Nadat ze voortdurend verhuizend opgroeide, probeert Georgia zich wanhopig te settelen in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze nooit heeft gehad … een normaal leven. Maar het verleden van Georgia achtervolgt hen en bedreigt de nieuwe start van haar en haar familie.

Dankbaar

“We zijn zo dankbaar voor de ongelooflijke reacties en liefde die jullie getoond hebben voor Ginny & Georgia. We zijn vooral Brianne (Howey, red.) en Toni (Antonia Gentry, red.) dankbaar, die bij elke stap lat hoog hebben gelegd. We kunnen niet wachten om terug te keren naar Wellsbury voor seizoen twee”, laten showrunner Debra J. Fisher en bedenkster Sarah Lampert weten in een mededeling.

Meer
Lees meer...