Taylor Swift razend op Netflixreeks ‘Ginny & Georgia’: “Luie, seksistische mop” over vroegere relaties

De laatste aflevering van Ginny & Georgia heeft heel wat negatieve commentaren gekregen, onder andere van Taylor Swift en haar fans. De reden? Een “luie en enorm seksistische mop” over het romantische verleden van de zangeres.

Netflix loste afgelopen zondag de laatste aflevering van Ginny & Georgia. Maar die finale werd niet door iedereen even positief onthaald. Zo reageerden fans van Taylor Swift razend op een mop over de vroegere relaties van de zangeres. En zij deed zelf ook haar duit in het zakje.

“2010 heeft gebeld”

Tijdens één bepaalde scène krijgen Ginny (Antonia Gentry) en haar moeder Georgia (Brianne Howey) ruzie over mannen en relaties. Ginny is kwaad en reageert op een vraag van haar moeder met: “Wat kan jou dat schelen? Je verslijt nog sneller mannen dan Taylor Swift.”

Die mop is bij de zangeres in het verkeerde keelgat geschoten. “Hey, Ginny & Georgia“, schreef ze op Twitter. “2010 heeft gebeld. Het wil z’n luie, enorm seksistische mop terug. Wat als we zouden stoppen met het vernederen van hardwerkende vrouwen door dit soort horse shit GrApPiG te noemen?”

Miss Americana

“Trouwens, Netflix, na Miss Americana staat deze outfit je echt niet”, schreef Taylor Swift nog. Da’s de titel van de documentaire over de zangeres die begin vorig jaar op de streamingdienst is verschenen. Na die zin deelde de Swift nog een gebroken hart.

In Miss Americana wordt Taylor Swift jarenlang gevolgd door camera’s. Kijkers krijgen te zien hoe ze uitgroeide van een onschuldig, braaf meisje tot een succesvolle zangeres die geen schrik heeft om haar mening te zeggen. En dat heeft ze nu dus nog maar eens bewezen.

Ginny & Georgia is terug te vinden op Netflix. Op zoek naar iets anders? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...