Left Right
scrollTop top

‘Glee’-ster Lea Michele in verwachting van eerste kindje


Lea Michele
© EPA

Lea Michele en haar echtgenoot Zandy Reich verwachten een eerste kindje! Dat liet een bron aan People magazine weten. “Ze hebben altijd al ouders willen zijn”, klinkt het.

Glee-actrice Lea Michele is al drie jaar samen met zakenman en eigenaar van het kledingmerk AYR, Zandy Reich. Vorig jaar trouwde het koppel in intieme kring en nu wordt hun liefde dus bezegeld met een kindje!

View this post on Instagram

1 year ❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Getrouwd

Lea Michele en Zandy Reich werden in juli 2017 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Amper een jaar later kondigde de 33-jarige actrice en zangeres haar verloving aan op Instagram. In 2019 gaven ze elkaar dan officieel het jawoord en trouwden ze in intieme kring. Op het trouwfeest waren enkel familieleden en dichte vrienden welkom. Onder andere Glee-acteurs Darren Criss en Becca Tobin en Scream Queens-collega Emma Roberts waren aanwezig.

In een interview met Men’s Health vorig jaar liet de actrice weten dat ze het moederschap helemaal ziet zitten: “Ik hoop dat ik er tien krijg, als dat fysiek mogelijk is. Het lijkt me fantastisch om moeder te worden.”

Glee

Lea Michele werd bekend als Rachel Berry uit de populaire Amerikaanse televisieserie Glee. De serie draaide om een groepje jongeren die zich in de middelbare school aansluiten bij het schoolkoor. De actrice was lang de vaste vriendin van Cory Monteith, Finn in Glee. Monteith stierf in 2013 aan een overdosis heroïne en alcohol. Lea Michele bleef lange tijd uit de spotlights omdat ze het moeilijk had om de dood van haar voormalige vriend te verwerken, maar nu vond de actrice dus opnieuw de liefde.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…