Left Right
scrollTop top

‘Glee’-ster Lea Michele is getrouwd, en ze zag er stralend uit!


‘Glee’-ster Lea Michele is getrouwd, en ze zag er stralend uit!

Lea Michele en haar vriend Zandy Reich zijn getrouwd. Het werd een intieme ceremonie met hun familie en beste vrienden (waaronder ook enkele ‘Glee’-collega’s). Het koppel is twee jaar samen en was een jaar verloofd.

Glee-ster Lea Michele zei dit weekend ‘ja’. De actrice en zangeres is al bijna twee jaar samen met Zandy Reich, de eigenaar van het kledingmerk AYR. Het koppel leerde elkaar kennen op het huwelijk van een gemeenschappelijke vriend. Lea en Zandy waren eerst lang gewoon vrienden, tot ze in 2017 bekendmaakten dat ze een koppel waren. Ongeveer een jaar later ging Zandy op één knie en nu is het koppel dus getrouwd.

Lea Michele postte zelf deze foto van de grote dag

Het was dus een bescheiden trouwfeest, misschien om de gi-gan-tische verlovingsring te compenseren?

Glee

Lea Michele kennen we beter als Rachel Berry uit de populaire televisieserie Glee. De reeks liep zes jaar en het is dus geen verrassing dat de castleden ook goeie vrienden zijn geworden. Op het huwelijk werden ook Glee-collega’s Becca Tobin, Darren Criss en Jonathan Groff gespot. Ook Emma Roberts, mede-Scream Queen, was van de partij.

Twee van de bekendste acteurs uit Glee waren er helaas niet bij. Mark Salling, Puck in de serie, overleed begin vorig jaar. Hij stapte uit het leven nadat hij beschuldigd werd van pedofilie en verkrachting. Cory Monteith, Finn in Glee en lang de vaste vriend van Lea Michele, stierf in 2013. De actrice is een tijdje uit de spotlights verdwenen omdat ze het moeilijk had om zijn dood te verwerken maar heeft nu dus toch het liefdesgeluk gevonden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…