Left Right
scrollTop top

‘Glee’-actrice Naya Rivera vermist na boottocht met zoontje


Naya Rivera
© Isopix

Naya Rivera (33), vooral bekend van de serie Glee, is vermist na een boottochtje met haar zoontje op een meer in Californië in de Verenigde Staten. Het 4-jarige jongetje is volledig gezond teruggevonden, maar van zijn moeder ontbreekt elk spoor.

De Amerikaanse actrice Naya Rivera zou samen met haar 4-jarige zoon een boot hebben gehuurd voor een tochtje Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. Enkele uren later vond personeel van het bootverhuurbedrijf de boot terug die op drift was. Daarin vond de politie het jongetje ongedeerd terug. Hij droeg een zwemvest en lag te slapen in de boot. Daar is ook nog een andere reddingsvest voor een volwassen persoon gevonden.

Het jongetje vertelde aan de hulpdiensten dat zijn moeder gaan zwemmen was en niet meer boven water is gekomen. Meteen werd een zoekactie opgezet met duikers en helikopters, maar voorlopig nog zonder resultaat. ’s Avonds stoppen de reddingswerkers, maar morgen wordt doorgezocht. De lokale autoriteiten beklemtonen dat zij nog altijd uitgaan van een reddingsoperatie, al lijkt de kans steeds kleiner dat Naya Rivera levend gevonden wordt.

Glee

Naya Rivera begon haar carrière als kindmodel. Al op haar acht maanden kreeg ze een contract bij hetzelfde modellenbureau als haar moeder. Op haar vier jaar kreeg ze haar eerste acteerrollen. Zo speelde ze als kind onder andere in Family Matters, The Fresh Prince of Bel-Air en Baywatch.

Het meest bekendheid verwierf Rivera met haar rol als Santana Lopez in de musicalserie Glee. Daarin speelde ze van 2009 tot 2015.

In 2014 trouwde Rivera met Ryan Dorsey. Een jaar later kregen ze samen -een zoontje. In 2016 vroeg Rivera de scheiding aan om dat een jaar later opnieuw af te blazen. Kort daarna werd ze aangeklaagd omdat ze Ryan Dorsey zou hebben geslagen. Die trok uiteindelijk zijn klacht in en in 2018 scheidde het koppel defintief.

De zoektocht naar Naya Rivera levert voorlopig niets op


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update