Rumor has it: Glee-actrice beschuldigd van huiselijk geweld

Naya Rivera, de Amerikaanse actrice die je ’t best kent als Santana uit ‘Glee’, heeft blijkbaar een agressieve kant. Zij wordt er door haar man namelijk van beschuldigd dat ze hem zou geslagen hebben terwijl ze met haar zoontje op de arm op straat wandelde. Ryan Dorsey, haar man, is ook acteur. Ze hebben samen een zoontje van twee. 

Je kent Naya Rivera vooral van haar indrukwekkende zangpartijen en assertieve persoonlijkheid in de muzieksoap Glee. Maar nu blijkt Santana in real life toch ook iets té assertief te zijn. Haar man, Ryan Dorsey, zegt namelijk dat ze hem op het hoofd en in het gezicht sloeg. Hij zou daar een blauwe plek en een gespleten lip aan overgehouden hebben.

Borgtocht

Rivera werd gearresteerd toen Dorsey aan de politie een filmpje liet zien van de aanval. Daarna werd de actrice voorgeleid en op borgtocht vrijgelaten. Dat kostte haar alvast 1.000 dollar. Op huiselijk geweld staat een straf van één jaar en een boete van 500 dollar.

Naya Rivera en Dorsey zijn drie jaar getrouwd en hebben een zoontje van twee. Ze zetten een tijdje terug de scheiding in, maar een maand geleden zette Rivera die procedure stil. Dat leek goed nieuws, al durven we zeggen dat de arrestatie een domper zet op de feestvreugde.

Solosingle

Sinds ze in Glee verscheen, lanceerde Rivera ook een single samen met Big Sean, met wie ze een tijdje verloofd was. Die brak geen potten in de hitlijsten. Ze had ook een rolletje in een thriller, maar als wij Naya Rivera horen, springt dit nummer spontaan in ons hoofd.

Meer
Lees meer...