‘Griselda’: Video toont hoe Sofía Vergara omgetoverd werd in Griselda

Volgende week verschijnt de gloednieuwe reeks Griselda op Netflix. De reeks, die dezelfde regisseur heeft als verschillende afleveringen van Narcos, is geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Colombiaanse zakenvrouw Griselda Blanco. Sofía Vergara zal daarvoor in de huid kruipen van Griselda Blanco en in een nieuwe video krijgen we te zien hoe zij zich klaarstoomde voor deze rol.

Vanaf volgende week kan je op Netflix Sofía Vergara aan het werk zien in een heel andere rol dan je van de Modern Family-actrice gewend bent. Voor Griselda zal ze namelijk in de huid kruipen van de Colombiaanse drugsbarones Griselda Blanco, die tussen de jaren 70 en 2000 actief was in de Colombiaanse cocaïnehandel.

Van Sofía naar Griselda

Griselda zal dus het verhaal vertellen van Griselda Blanco. Zij was een toegewijde moeder, maar was daarnaast ook het brein achter een van de meest winstgevende drugskartels uit de geschiedenis. Dat leverde haar de klinkende bijnaam “The Godmother” op.

De rol van Griselda Blanco zal gespeeld worden door de Colombiaans-Amerikaanse actrice Sofía Vergara, die je vooral kan kennen als Gloria uit Modern Family. Maar in Griselda zullen we haar dus in een heel andere rol te zien krijgen. En daar hoorde ook een fysieke transformatie bij. In een nieuwe video toont Netflix hoe Sofía Griselda werd.

Bekijk hier de video van de transformatie van Sofía Vergara:

Griselda

Naast Sofía Vergara zijn ook Alberto Guerra (Narcos: Mexico), Christian Tappan (Narcos), Martín Rodríguez (Zanahoria), Juliana Aidén Martinez (The Blacklist), Vanessa Ferlito (CSI:NY), zangeres Karol G, Fredy Yate (Escobar), Paulina Dávila (Ana), José Zúñiga (Twilight), Camilo Jiménez Varón (Distrito Salvaje), Julieth Restrepo (Escobar), Gabriel Sloyer (Inventing Anna), Diego Trujillo (Proof of Life) en Alberto Ammann (Narcos: Mexico) te zien in de reeks.

De regie is in handen van de Colombiaanse regisseur Andrés Baiz, die eerder al verantwoordelijk was voor verschillende afleveringen van Narcos en Narcos: Mexico.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Griselda:

Griselda verschijnt op donderdag 25 januari op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...