Left Right
scrollTop top

GroupWatch van Disney+ nu ook beschikbaar in België


GroupWatch Disney+
© Disney

Vanaf nu kan je ook in ons land gebruikmaken van de functie GroupWatch van Disney+. Daarmee kan je met tot zeven profielen synchroon een film of serie kijken. Op die manier kan je dus toch samen met je vrienden een reeks volgen, ook al kunnen ze niet fysiek aanwezig zijn.

De streamingdienst van Disney heeft een interessant nieuwtje toegevoegd. Dankzij GroupWatch kan je nu namelijk perfect samen met je vrienden naar een film of serie kijken, zelfs al wonen die niet onder hetzelfde dak.

GroupWatch

GroupWatch Disney+
Disney

De functie GroupWatch werd enkele weken geleden al uitgerold in de Verenigde Staten, maar vanaf vandaag kan je er ook in België gebruik van maken. De functie komt natuurlijk als geroepen nu je door de nieuwe coronamaatregelen niet langer met al je vrienden mag samenkomen.

Met GroupWatch kan je met tot zeven profielen tegelijk naar een film of serie kijken. De functie werkt op webbrowsers, mobiele apparaten, geconnecteerde TV-apparaten en Smart TVs.

Reacties

Disney+ GroupWatch
Disney

Met GroupWatch kan je dus met tot zeven profielen tegelijk kijken. Daarbij kan iedereen, wanneer dat nodig is, de stream pauzeren, waardoor de aflevering of film ook op alle andere schermen gepauzeerd wordt. Dit kan handig zijn wanneer iemand naar het toilet moet, de lookbroodjes uit de oven moet halen of plots telefoon krijgt.

Daarnaast is het ook interactief. Geen zorgen, je hoort niet constant iedereen door je aflevering kakelen, maar reageren kan in stilte door emoji’s te sturen. Er zijn zes emoji’s beschikbaar in GroupWatch: een like, grappig, verdrietig, boos, bang en verbaasd. Wanneer een scène je dus aan het lachen brengt en je dat wil delen met je vrienden, kan je die emoji sturen. Deze verschijnt dan op alle schermen die meekijken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755