Grumpy Cat is gestorven op 7-jarige leeftijd

Grumpy Cat is gestorven op 7-jarige leeftijd

Er zijn weinig katten die zo bekend zijn als Grumpy Cat. De boze kattin werd een fenomeen op het internet door haar constante boze uitdrukking. Maar Grumpy Cat is niet langer, op 14 mei overleed ze aan de gevolgen van een infectie op haar urinewegen. 

Memeliefhebbers, crazy cat ladies (and boys) en vooral de combinatie van beiden: wij hebben droef nieuws voor jullie. De booste aller katten, Grumpy Cat, is niet meer. De kattin die het gezicht werd van memes, knuffels en koffietassen, is overleden op 7-jarige leeftijd. Dat laten haar baasjes weten via sociale media.

“Some days are grumpier than others …”

In een bericht op Instagram en Twitter laten de baasjes van Grumpy Cat weten dat hun trouwe, boze kattin overleden is. “We zijn onwaarschijnlijk bedroefd om jullie het overlijden van onze geliefde Grumpy Cat mee te delen”, klinkt het.

Grumpy Cat overleed aan de gevolgen van een blaasinfectie. “Ondanks de hulp van geweldige professionals en haar liefdevolle familie, heeft Grumpy de complicaties van een recente infectie op haar urinewegen niet overleefd. Ze overleed vredig in de ochtend van 14 mei, thuis in de armen van haar moeder, Tabatha.”

Grumpy Cat heeft meer dan 2 miljoen volgers op Instagram en nog eens anderhalf miljoen op Twitter. Al deze fans worden door Tabatha, Brian en Chyrstal bedankt. “Naast dat ze onze baby was en een gekoesterd lid van de familie, heeft Grumpy Cat miljoenen mensen over de hele wereld doen lachen – zelfs wanneer ze het moeilijk hadden. Haar geest zal verder leven in haar fans.”

Gesponsorde artikelen