‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ krijgt nieuwe teaser waarin we heel de groep samen zien

Marvel Studios heeft een nieuwe promospot gedeeld van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Daarin krijgen we alle bekende leden van de groep samen te zien, klaar voor één laatste reis.

In 2014 kregen we de eerste Guardians of the Galaxy-film die meteen een gigantisch succes was. Drie jaar later keerde de groep dan terug voor Guardians of the Galaxy Vol. 2. Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal volgende maand de trilogie van James Gunn afsluiten. Tussendoor waren de superhelden uit deze filmreeks uiteraard ook nog te zien in specials en andere Marvel-films. Een deel van hen zal ook na de voorlopig laatste Guardians of the Galaxy-film te zien blijven in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Rocket

In Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat de groep voor het laatst voor een missie samen met zijn allen. Ook de nieuwe promospot die Marvel Studios zojuist deelde, speelt in op dat idee. Die missie voeren ze tegen de High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), een nieuwe slechterik die een “perfecte samenleving” wil creëren. Hij blijkt ook de man te zijn die Rocket (Bradley Cooper) gemaakt heeft. In Guardians of the Galaxy Vol. 3 zullen we dan ook zijn origin story te zien krijgen.

In Guardian of the Galaxy Vol. 3 keert de gekende cast terug. Het gaat om Chris Pratt als Star-Lord, Zoe Saldaña als Gamora, Bradley Cooper als Rocket Raccoon, Dave Bautista als Drax the Destroyer, Vin Diesel als Groot, Pom Klementieff als Mantis, Karen Gillan als Nebula, Sean Gunn als Kraglin, Sylvester Stallone als Stakar Ogord en Elizabeth Debicki als Ayesha.

Wie sterft?

Omdat Guardian of the Galaxy Vol. 3 de laatste film van de trilogie is, mogen we ons verwachten aan enkele belangrijke doden. Wie dat zullen zijn, is voorlopig uiteraard nog niet geweten. Toch zijn er duidelijk enkele favorieten.

Enkel Dave Bautista verklaarde eerder al sowieso de rol van Drax hierna niet meer te zullen hernemen, dus het lijkt zo goed als zeker dat zijn personage zal sterven. Omdat de film rond Rocket draait en hij in alle trailers heel veel in beeld komt, wordt gevreesd dat ook hij zal sneuvelen. Verder denken velen ook dat Kraglin het loodje zal zeggen. Acteur Sean Gunn is namelijk de broer van regisseur James Gunn, die recent overstapte naar DC Studios.

Bekijk hier de teaser van Guardians of the Galaxy Vol. 3:

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is in de cinema te zien vanaf woensdag 3 mei 2023.

Meer
Lees meer...