‘The Guardians of the Galaxy: Holiday Special’ is nu te zien op Disney+

Marvel Studios heeft een van de meest verrassend kerstfilms of -specials van het jaar gereleaset. Het gaat om The Guardians of the Galaxy: Holiday Special, dat nu te zien is via streamingdienst Disney+.

Marvel heeft zijn laatste project van het jaar gelost. Het gaat over The Guardians of the Galaxy: Holiday Special op Disney+. Die 45 minuten durende special volgt de Guardians op hun trip door universums op zoek naar kerstsfeer. 

Hoewel de special als officieel nieuw project wordt gezien, was het voor maker James Gunn maar een klein werkje. Hij zou namelijk maar enkele uren aan het script hebben gespendeerd. Volgens de eerste recensies is dat er echter niet aan te zien. Na 23 reviews heeft The Guardians of the Galaxy: Holiday Special op Rotten Tomatoes namelijk een score van maar liefst 91 procent. Ook bij het publiek scoort de special een mooie 89 procent.

Bekende cast

In The Guardians of the Galaxy: Holiday Special maken de Guardians zich klaar voor Kerstmis. Maar toch hebben ze maar weinig zin in de sfeer. Daar proberen ze in de special verandering in te brengen. Ze maken het hun persoonlijke doel om Peter Quill terug op te beuren na de dood van Gamora (Zoë Saldana). Daarvoor reizen ze rond de wereld en de verschillende universums en komen ze onder andere in Hollywood.

In die special zien we met Groot (Vin Diesel), Rocket (Bradley Cooper), Drax (Dave Bautista), Mantis (Pom Klementieff), Nebula (Karen Gillan) en Peter Quill (Chris Pratt) zo goed als alle vertrouwde personages terug.

Bekijk de trailer van The Guardians of the Galaxy: Holiday Special hier:

The Guardians of the Galaxy: Holiday Special is nu te bekijken op Disney+.

Meer
Lees meer...