‘Gyeongseong Creature’ seizoen 2 krijgt releasedatum en teaser

De Zuid-Koreaanse reeks Gyeongseong Creature komt volgende maand terug voor het tweede seizoen. Daarin zullen we de personages die we al kennen uit het eerste seizoen te zien krijgen in de tegenwoordige tijd. We krijgen dus een tijdsprong van maar liefst 79 jaar en daar krijgen we in een teaser de eerste beelden van te zien.

Het eerste seizoen van Gyeongseong Creature verscheen rond de jaarwisseling van 2023 naar 2024 op Netflix. We wisten toen al meteen dat de reeks een tweede seizoen zou krijgen, maar nu weten we ook wanneer dat tweede seizoen zal verschijnen. Park Seo-joon (Itaewon ClassParasite) en Han So-hee (Soundtrack #1My Name) keren terug in de hoofdrollen, maar de reeks krijgt een heel nieuwe setting.

Gyeongseong Creature seizoen 2

Het eerste seizoen van Gyeongseong Creature speelde zich af in 1945. Maar het tweede seizoen zal een grote tijdsprong maken. Eerder dit jaar leerden we dat we ons voor het tweede seizoen in het heden, in 2024, zullen bevinden. We volgen opnieuw Yoon Chae-ok (Han So-hee), die Jang Ho-jae (Park Seo-joon) ontmoet, een man die wel heel sterk lijkt op Jang Tae-sang. In de teaser krijgen we te zien hoe de twee elkaar (opnieuw) ontmoeten. Samen komen ze weer voor hete vuren te staan.

Bae Hyun-sung (Extraordinary YouOur Blues) en Lee Moo-saeng (The Silent SeaThe Glory) zullen de cast vervoegen voor het tweede seizoen. De nieuwe afleveringen zullen vanaf vrijdag 27 september te vinden zijn op Netflix. Het is nog niet duidelijk of het opnieuw om een release in twee delen zal gaan zoals het geval was bij het eerste seizoen.

Bekijk hier de eerste teaser:

Het tweede seizoen van Gyeongseong Creature zal vanaf vrijdag 27 september te vinden zijn op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...