‘Gyeongseong Creature’ seizoen 2 krijgt eerste teaser met opvallende tijdsprong

Sinds vorige week vrijdag kan je op Netflix kijken naar het tweede deel van het eerste seizoen van Gyeongseong Creature. We wisten al dat er nog een tweede seizoen zou volgen van de reeks en daar hebben we in een korte teaser een eerste blik op gekregen. En die teaser toont dat we een heel ander tweede seizoen mogen verwachten.

Het eerste seizoen van Gyeongseong Creature is sinds vorige week volledig te vinden op Netflix. Maar fans van de reeks hoeven voorlopig nog niet te treuren want er komt nog een tweede seizoen van de spannende reeks met Park Seo-joon (Itaewon Class, Parasite) en Han So-hee (Soundtrack #1, My Name) in de hoofdrollen. We hebben nu een eerste blik gekregen op dat tweede seizoen en dat belooft heel anders te worden.

Gyeongseong Creature seizoen 2

Het eerste seizoen van Gyeongseong Creature speelde zich af in 1945. Maar het tweede seizoen zal een grote tijdsprong maken. In de teaser krijgen we namelijk te zien dat we ons in het heden, in 2024, bevinden. We volgen een man die een duidelijk litteken in de nek heeft. Later komen we te weten dat zijn naam Ho-jae is en wanneer hij zich omdraait, zien we dat het gaat om een personage dat opnieuw gespeeld wordt door Park Seo-joon.

Aangezien hij even oud is als Jang Tae-sang was in het eerste seizoen, gaat het dus wel degelijk om een nieuw personage. Maar hij zal zonder twijfel een link hebben met Jang Tae-sang uit het eerste seizoen. In de eerste foto’s voor het tweede seizoen van Gyeongseong Creature krijgen we ook actrice Han So-hee te zien. Zij zal opnieuw Yoon Chae-ok spelen, maar is ook te zien in hedendaagse kleding. Bae Hyun-sung (Extraordinary You, Our Blues) en Lee Moo-saeng (The Silent Sea, The Glory) zullen de cast vervoegen.

Bekijk hier de eerste teaser voor het tweede seizoen van Gyeongseong Creature:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...