‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ verschijnt op 2 januari op Streamz, net als alle films uit de reeks

We hebben even moeten wachten op de bevestiging, maar de reünie van Harry Potter, Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, zal ook in ons land legaal te zien zijn. De special zal te bekijken zijn via de streamingdienst Streamz en dat al vrijwel meteen nadat de reeks verschijnt in de Verenigde Staten.

Op zaterdag 1 januari 2022 is het dubbel feest. Op die dag is het jaar 2021 namelijk eindelijk voorbij, maar verschijnt ook de langverwachte Harry Potter-reünie. En die zal je ook in ons land al snel kunnen bekijken.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Voor Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts komen de acteurs uit de films voor de eerste keer opnieuw samen. Ze doen dat omdat het onlangs precies 20 jaar geleden was dat de eerste film over Harry Potter, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, in de zalen kwam.

De reünie zal vooral in het teken staan van de drie hoofdrolspelers: Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) en Rupert Grint (Ron Weasley). Daarnaast zullen ook verschillende andere acteurs in de special te zien zijn om herinneringen op te halen aan hun tijd op de set van de acht films. In de officiële trailer, die enkele dagen geleden verscheen, kregen we al een voorsmaakje van wat ons te wachten staat. Daaruit bleek dat we ons mogen verwachten aan een emotioneel weerzien van de hoofdrolspelers en ook nog enkele nieuwtjes van de acteurs te weten zullen komen.

Streamz

Aangezien wij enkele uren voorlopen op de Verenigde Staten, zal de special bij ons dus pas op zondag 2 januari 2022 verschijnen. Maar je zal Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts vrijwel meteen bij ons kunnen bekijken via Streamz.

En er is meer. Vanaf zaterdag 1 januari kan je je op Streamz ook al voorbereiden op de reünie. Want vanaf die dag staan alle acht films uit de Harry Potter-reeks op de streamingdienst.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts:

Meer
Lees meer...