‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’: Officiële trailer toont eerste beelden emotionele reünie

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, de reünie van Harry Potter verschijnt binnen minder dan twee weken op HBO Max. Daarom hebben we nu de officiële trailer gekregen waarin we het weerzien van de verschillende acteurs uit de filmreeks al te zien krijgen en die belooft emotioneel te worden.

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het dringend tijd is om je laatste kerstcadeautjes te kopen, maar ook dat de Harry Potter-reünie nu wel heel dichtbij komt. Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts verschijnt op zaterdag 1 januari 2022 op HBO Max en heeft nu een officiële trailer gekregen.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

In de nieuwe trailer krijgen we voor de eerste keer beelden te zien van het weerzien van de drie hoofdrolspelers en hun andere tegenspelers uit de filmreeks. We krijgen zo te zien hoe Emma Watson (Hermione Granger) en Rupert Grint (Ron Weasley) herinneringen ophalen aan hun dagen op de set. Daarbij zegt Rupert dat hij de cast ziet als familie. “We zullen altijd deel uitmaken van elkaars leven.” Emma haalt dan weer nog steeds moed uit Harry Potter. “Wanneer alles donker wordt en het zijn moeilijke tijden, dan is er iets aan Harry Potter dat een verrijking is van het leven.”

Daarnaast zien we ook hoe iedereen elkaar terug ontmoet in de grote hal. We horen Daniel Radcliffe ook al zeggen: “Wat me het meeste angst aanjaagde, was het idee dat het meest betekenisvolle ding uit ons leven voorbij was. Er is iets zo vrolijk aan iedereen terugzien en te zeggen: ‘Het was toch niet zo’.” We krijgen ook al Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) en Ralph Fiennes (Voldemort) te zien. Zij vertellen over hun favoriete momenten op de set en de reacties van mensen uit hun omgeving.

Bekijk hier de officiële trailer van Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts:

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts verschijnt op zaterdag 1 januari 2022 op HBO Max. Bij ons zal de special waarschijnlijk te zien zijn via Streamz.

Meer
Lees meer...