Harry Styles lost vrijdag nieuwe single ‘As It Was’

Harry Styles kondigde vorige week de komst van zijn nieuwe album aan en we zullen daar al heel snel het eerste nummer van te horen krijgen. Komende vrijdag, op 1 april, zal de Brit namelijk As It Was uitbrengen.

Het zijn hoogdagen voor de fans van Harry Styles. Want nadat de zanger vorige week zijn derde studioalbum ‘Harry’s House’ aankondigde, komt hij nu met meer leuk nieuws. Nu vrijdag, op 1 april (geen mop), verschijnt de eerste single van het album getiteld As It Was.

As It Was

Na de lancering van een mysterieuze website en geheimzinnige foto’s van deuren, kwamen we vorige week te weten dat Harry Styles met nieuwe muziek komt. Het volledige album ‘Harry’s House’ verschijnt pas op vrijdag 20 mei, maar deze week krijgen we al een voorsmaakje.

Harry Styles deelde namelijk drie foto’s op Twitter, samen met de korte maar duidelijke boodschap: “As It Was. April 1.”. Op de foto’s zien we Harry langs de achterkant. Hij staat in een lege gang en heeft een rood turnpakje aan dat afgewerkt is met glitters. Op de foto zijn de nagels van Harry ook roodgelakt en dat is niet helemaal toevallig. Eerder deze maand bracht Harry’s beautymerk Pleasing namelijk nieuwe kleuren nagellak op de markt, waarvan eentje een felrode was.

As It Was verschijnt op vrijdag 1 april om middernacht Britse tijd. Dat is vrijdag om 2 uur in de vroege ochtend in België.

Meer
Lees meer...