Heeft Beyoncé echt haar nagellak gewisseld tijdens haar optreden op Coachella?

Heeft Beyoncé echt haar nagellak gewisseld tijdens haar optreden op Coachella?

Beyoncé gaf zaterdag een nu al legendarisch concert op het Amerikaanse festival Coachella. Tijdens haar twee uur durende optreden wisselde Queen B meermaals van outfit, maar fans merkten op dat ze daarbij zelfs de kleur van haar nagellak veranderd had. Maar is dat niet, zelfs voor Beyoncé, wat te veel van het goede?

Beyoncé stond zaterdag als headliner op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. En ze gaf daar een wervelende show. Zo bracht de zangeres niet alleen haar man Jay-Z mee, maar ook haar zus Solange. Als kers op de taart trakteerde ze het aanwezige publiek zelfs op een zeldzame reünie van Destiny’s Child, de groep waarbij ze voor ze aan haar solocarrière begon samen zong met Michelle Williams en Kelly Rowland. Maar dit was niet eens het meest bijzondere aan haar optreden.

Wisselende nagellak

Uit verschillende foto’s van het optreden van Beyoncé blijkt namelijk dat de zangeres haar kledingwissels tot een nieuw niveau heeft getild. Ze veranderde tijdens die wissels namelijk niet alleen haar kleding, maar ook haar nagels kregen een matchy kleurtje.

In verschillende foto’s valt te zien hoe Beyoncé tijdens haar optreden twee verschillende kleuren nagellak draagt. Soms draagt ze zwarte lak op haar nagels op andere momenten zijn haar nagels zilver gelakt.

Fans probeerden te achterhalen hoe Beyoncé dat verwezenlijkt had in de korte tijd waarin ze van outfit veranderde. Want, en wij spreken uit ervaring: je nagels lakken kan urenlang duren, waarbij je waarschijnlijk nog vijf keer opnieuw moet beginnen. Hierdoor bleef er maar één mogelijke verklaring over: Beyoncé is bovenmenselijk. Of toch niet?

Geen nagellakwissel

Na veel research is duidelijk geworden dat Beyoncé tijdens haar generale repetitie op het podium van Coachella, waarbij er ook al fotografen aanwezig waren, zilveren nagellak droeg. Tijdens haar uiteindelijke optreden ’s avonds had de zangeres haar nagels zwart gelakt.

Er kwam dus geen tovenarij aan te pas. En Beyoncé had dus wel degelijk enkele uren tijd om haar nagels te transformeren. Beyoncé heeft dus geen magische nagellakskills, maar als we naar haar fenomenale optreden kijken, blijven we er toch van overtuigd dat ze bovenmenselijk is.

Gesponsorde artikelen