Left Right
scrollTop top

Heeft Conor McGregor z’n comeback aangekondigd?


Conor McGregor
© GettyImages

De Ierse UFC-kampioen Conor McGregor heeft een vage tweet gestuurd, die veel mensen interpreteren als de datum en de plaats van zijn comeback. De Ier liet in maart weten dat hij “op pensioen” ging, maar eigenlijk geloofde niemand dat McGregor echt zou stoppen.

Conor McGregor zou binnenkort wel eens terug in de octagon kunnen staan. De UFC-vechter kondigde in maart z’n pensioen aan, nadat hij verloren had tegen Khabib Nurmagomedov in de fel geanticipeerde wedstrijd in oktober 2018. Bij deze wedstrijd werd er vooral meer gevochten buiten de ring dan in de ring.

Comeback

De laatste weken is McGregor aan het hinten op zijn terugkeer naar de octagon. Zo liet hij in een interview met ESPN weten dat hij voor het einde van het jaar opnieuw zou willen vechten.

En nu lijkt hij daarvoor een datum geprikt te hebben. Conor McGregor heeft namelijk een wel heel cryptische tweet de wereld in gestuurd. Veel staat er niet te lezen: enkel “Dublin, 14 december”. Maakt McGregor op die dag zijn comeback in de octagon voor eigen volk?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…