Henry Cavill bevestigt dat hij stiekem een geek is met zijn miniatuurschilderkunsten

Het is officieel: Henry Cavill is een geek. In interviews vertelde hij al dikwijls dat hij eigenlijk gewoon een nerd is. Maar wie geloofde er nu dat The Witcher-acteur eentje is? Na zijn nieuwste Instagrampost geloven wij en veel anderen hem ongetwijfeld wel. Maar daardoor zien we hem alleen nog maar liever!

De eindeloze en eenzame lockdown is voor velen een hel. Maar voor anderen is het de perfecte gelegenheid om nieuwe en oude hobby’s uit te oefenen. Ook is bijna iedereen flink aan het bakken geslagen. En naar het schijnt, is brood maken tegenwoordig dé ideale tijdsbesteding. Dat vindt Henry Cavill bovendien ook. Hij maakte zich eerder al schuldig aan een “isolatiebrood” en toonde die – hoe anders – trots op z’n Instagram.

Warhammer-beeldjes

Naast broodjes bakken, heeft Henry Cavill nog een andere leuke tijdsbesteding. Onlangs plaatste de acteur een opmerkelijke foto van hem waarop hij een minuscuul helmpje voor een Warhammer-beeldje schildert. Henry Cavill, een zelfverklaarde nerd, had in interviews al verklaard enorm van fantasie te houden en na zijn rol als Geralt of Rivia gaf hij ook toe een enorme fan te zijn van de boeken en het videospel. En nu is The Witcher-acteur blijkbaar ook fan van het miniatuur oorlogsspel Warhammer.

https://www.instagram.com/p/B-39B5ShMWw/

Omdat iedereen thuis opgesloten zit, wilde Cavill de boel wat opvrolijken met z’n post. Daarin vertelde hij hoe een oude hobby terug oppikte: “Aangezien we allemaal door deze paasperiode en lockdown gaan, dacht ik dat het een goed moment was om deze duistere periode wat licht te geven. Daarom heb ik besloten om wat oude vaardigheden op te poetsen en wat nieuwe te proberen! Het is immers de tijd van wedergeboorte. Dus zoals je hier kunt zien, lijkt dit een beetje op een kleine helm … Wat het ook is. Eén van mijn bijna levenslange hobby’s, die ik wel heb gevolgd maar niet actief heb gedaan, is dit.”

In zijn post meldde hij ook een duidelijke boodschap: “Als je vroeger ooit twijfelde dat ik een geek ben, dan kun je het nu zeker niet meer ontkennen.”

Nieuwe skill

Maar z’n miniatuurhelmpje is niet de enige verrassing van Henry Cavill. Op de achtergrond van de foto zie je zijn computerscherm waarop een document openstaat. Helemaal onschuldig, of dat denk je. Want de acteur vertelt toch iets geheimzinnig in zijn bericht: “Op de achtergrond van deze foto, kan het zijn dat je gewoon compleet nieuwe vaardigheden ziet waar ik mee bezig ben. Of misschien ook niet.” Aan de hoeveelheid tekst die je kan spotten, lijkt het er alleszins op dat de acteur bezig is met een verhaal of een script. Wij zijn benieuwd!

Bedanking

Dat Henry Cavill de ideale schoonzoon is, bewijst hij nogmaals in zijn post. Daarin wil hij de Nationale Gezondheidsdiensten nog eens extra in de bloemetjes zetten. “Ik wilde ook van de gelegenheid gebruik maken om, uit de grond van mijn hart, alle NHS (National Health Service, hier in het Verenigd Koninkrijk) en zorgverleners wereldwijd te bedanken voor jullie onophoudelijke inspanningen om ons te beschermen. Ik kan me voorstellen dat het nu misschien wat moeilijk gaat, maar jullie dames en heren zijn absoluut fantastisch! Ga zo door! You got this“, schreef de acteur op z’n Instagram.

Zijn geweldige post eindigde hij nog met een mopje. “Wacht even”, hoor ik je al zeggen …. “Als hij beide handen op de foto heeft … Hoe neemt hij dan de foto?” “Nieuwe vaardigheden, mijn vrienden … Nieuwe vaardigheden.” Eén ding kunnen we dus zeker besluiten: Henry Cavill heeft aan heel wat nieuwe vaardigheden gewerkt tijdens de lockdown.

Meer
Lees meer...