Heroes Comic Con kondigt grote naam aan: Ian Somerhalder in oktober op bezoek in Brussel

Wie aan conventies in België denkt, die denkt vaak aan FACTS. Maar toch is er ook nog een andere comic con die op heel wat belangstelling kan rekenen. Al enkele jaren palmt Heroes Comic Con in september de Brussels Expo in. Dit jaar vindt het evenement plaats in oktober.

Op 19 en 20 oktober is het opnieuw tijd voor Heroes Comic Con in Brussel. Net zoals in de vorige jaren zullen fans van pop culture opnieuw hun hart kunnen ophalen. Ook deze keer zijn er al heel wat bekende sterren aangekondigd. Daarbij hoort ook acteur Ian Somerhalder.

Hij vervoegt hiermee The 100-acteurs Bob Morley en Eliza Taylor en Supernatural-ster Misha Collins en is zeker niet de laatste in de line-up.

Ian Somerhalder

Het is ondertussen al bijna vier jaar geleden dat acteur Ian Somerhalder naar ons land zou komen. Toen zou hij te gast zijn op het zusterevenement FACTS in Gent, maar daar besliste de coronapandemie toen anders over. Ondertussen is de organisatie er dus opnieuw in geslaagd om de acteur te boeken. Deze keer in Brussel.

Ian Somerhalder speelde de rol van Damon Salvatore in de CW-hitserie The Vampire Diaries, die acht seizoenen lang de fans gekluisterd hield. Daarnaast kennen we hem ook als Dr. Luther Swann van de Netflix-serie V Wars, als Boone Carlyle in ABC’s dramaserie Lost en van rollen in Smallville, Young Americans en Tell Me You Love Me. Op het grote scherm verscheen hij onder meer in de films The Rules of Attraction, The Tournament, The Anomaly en How to Make Love to a Woman.

Heroes Comic Con 2024 vindt plaats op 19 en 20 oktober in Brussels Expo. Meer info op www.heroescomiccon.be!

Meer
Lees meer...