‘Harry Potter’-acteur Mark Williams komt naar FACTS

FACTS blijft met nieuwe namen strooien. Nadat het event deze week al bekend had gemaakt dat Buffy The Vampire Slayer-actrice Charisma Carpenter aanwezig zal zijn op de volgende editie, volgde zonet nog een naam. Ook acteur Mark Williams zal namelijk van de partij zijn. Hij is vooral bekend door zijn rol als Arthur Wemel in de Harry Potter-films.

De conventie FACTS viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. In april vond de lente-editie van het evenement al plaats. Daar waren onder andere acteurs Tyler Hoechlin en Alexander Ludwig te gast. In oktober volgt ook nog een herfsteditie. Eerder liet de organisatie van FACTS al weten dat acteur Stephen Amell, bekend van onder andere Arrow, van de partij zal zijn. Hij zal beschikbaar zijn voor selfies, photoshoots, handtekeningen, enzovoort.

Daar werd vorige week ook de naam Jason Paige aan toegevoegd. Paige is de zanger van de iconische intro van Pokémon en zal gewoon in de hal aanwezig zijn. Deze week volgde ook nog de aankondiging van Buffy The Vampire Slayer en Angel-actrice Charisma Carpenter.

Mark Williams

Op donderdag kwam de organisatie met nog een verrassing. Ze lieten namelijk weten dat er op vrijdag nog een nieuwe naam zou volgen. En die is er nu. Niemand minder dan acteur Mark Williams (63) zal een volledig weekend aanwezig zijn voor foto’s en handtekeningen.

Williams is vooral bekend door zijn rol als Arthur Weasley in Harry Potter. Arthur is de vader van Ron Weasley (Rupert Grint) en de andere Weasleys. Hij was voor het eerst te zien in de tweede film, The Chamber of Secrets, uit 2002 en keerde nadien terug in alle volgende films tot en met Deadly Hollows Part 2 uit 2011.

FACTS vindt op 21 en 22 oktober 2023 plaats in de Flanders Expo in Gent. Tickets en info kan je vinden via de site.

Meer
Lees meer...