FACTS: Deze ‘Buffy: The Vampire Slayer’-actrice komt naar België

Goed nieuws voor de fans van Buffy: The Vampire Slayer, want actrice Charisma Carpenter komt in oktober naar ons land. Ze is de derde aangekondigde gast van de herfsteditie van FACTS in Gent. Die vindt plaats op 21 en 22 oktober in de Flanders Expo in Gent.

De conventie FACTS viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. In april vond de lente-editie van het evenement al plaats. Daar waren onder andere acteurs Tyler Hoechlin en Alexander Ludwig te gast.

In oktober volgt ook nog een herfsteditie. Eerder liet de organisatie van FACTS al weten dat acteur Stephen Amell, bekend van onder andere Arrow, van de partij zal zijn. Hij zal beschikbaar zijn voor selfies, photoshoots, handtekeningen, enzovoort. Daar werd vorige week ook de naam Jason Paige aan toegevoegd. Paige is de zanger van de iconische intro van Pokémon en zal gewoon in de hal aanwezig zijn.

Charisma Carpenter

Vandaag werd er een derde naam aan het lijstje toegevoegd. Ook actrice Charisma Carpenter zal namelijk naar Gent afzakken voor de herfsteditie van de conventie. Carpenter is vooral bekend geworden door haar rol in de reeks Buffy: The Vampire Slayer en de spin-off Angel.

Daarin speelde ze de rol van Cordelia Chase. Zij stond de groep in Buffy: The Vampire Slayer bij tot ze aan het einde van seizoen 3 naar Los Angeles trok met Angel (David Boreanaz). Uiteindelijk kregen de twee hun eigen spin-off, Angel. Naast die twee reeksen was Carpenter ook nog te zien in onder andere Charmed, Veronica Mars en The Expendables.

FACTS vindt op 21 en 22 oktober 2023 plaats in de Flanders Expo in Gent. Tickets en info kan je vinden via de site.

Meer
Lees meer...